Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler

Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-09-25, 23:17
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
KamU is an unknown quantity at this point
Standart isimtescil domain geri al

arkadaslar isim tescildeki domainlerimden bazılarının suresini uzatmamıstım şimdi uzatmayı denedim normalde domain fiyatları 10 ytl cıvarında
birkac .net .com domain 23 ytl
.biz domainimi uzatmak istedim karsıma 190 ytl lik bir fiyat cıktı sasırdım acıkcası bu neden olabilir sizce

birde bu domaini uzatmam bu kadar pahalı ise satıs için bu domainin artısı oldugu sonucunu cıkarabilirmiyim

tesekkurler

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-09-25, 23:27
senolcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %0/0
senolcan is on a distinguished road

Benimde isimtescil'de süresi biten domainlerim var.
.biz uzantılı yok ama edindiğim tecrübeye göre domain süresi dolduktan sonra 1-2 hafta fiyat 23 ytl gibi birşey oluyor eğer domain süresi dolalı 1 ay civarı veya daha fazla oluyor ise 190ytl oluyor.
Benim düşmekte olan .com uzantılı bir domain var şuan panelde, epey oldu süresi dolalı onun içinde 190 istiyor yani süre ile alakalı sanırım.Domain uzantısına bakmıyor.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-09-26, 00:06
CyberTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kişisel Rütbe

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
CyberTurk will become famous soon enough

1 aydan fazla olanlar directi tarafından panelden siliniyor ve 75 dolara maloluyor isimtescil ve diğer bayiler için yeniden kaydı

diğerleri yani 1 ay dolmayanlar isimtescilin fahiş fiyat politikasıdır. yapacak birşeyiniz yok ödeyip uzatın aslında başka bir bayiye tarnsfer edip 10 dolara uzatırsında (onunda maliyeti 6.75) adamlar directiden habersiz şekilde bu tür transfere izin vermiyor

onuda mümkün olduğunca http://www.resellerclub.com/contact/ adresinden şikayet edin. daha önce kredi kartı ve kimlik belgesi göndererek şikayet edip 2-3 kişinin alan adını almıştım onlardan

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-04, 09:58
mydeli025 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
mydeli025 is an unknown quantity at this point

isim tescilin kullanıcıya yapıgı fahiş bir fiyat uygulaması.

Bir domain süresi dolduktan sonra 1- 2 ay gibi tekrar alma sansımız varken. Bazı firmalar bu 1-2 aylık sürede normal 10 ytl üzerinden fiyat uygulaması yaparken..
isimtescil domain 1 gun gectikten sonra hemen sedoya yonlendirip hem üzerimizden para kazanıyor.Hemde 1 gun sonrasında 20 kusur ytl fiyat uyglayarak kazanc elde ediyor.
O kocaman 6 dolar yazan yazılarda bu yazılmıyor..
Alırken dikkat etin bunlara..

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-05, 08:20
aXzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/12
aXzel is an unknown quantity at this point

isimtescil hep boyle ama yinede millet gidip ordan domain alıyor benim orda kayıtlı 80 e yakı domainim var müşterilerle beraber ilk basladıgım zaman almıstım ve enson sıkıldım reseller clup üzerinden bir kısmını kendi bayiligime cektim ancak isimtescil sadece reseller cluptan kaydettirmiyor simdi domainelre bakıyorum nasipse türk sirketine gecirecegim butun domainleri alantron.com a hızlı trans fer diye bi sistem var hemen 1 gunde kullanıma acılıyor domain sanırım onaylama mailide geliyor ve 5 gun maile dokunmazsanız domain oto transfer işlemini gercekleştiriyor sanırım bakalım bi görüselim onlarlada ama birgun istanbula gecip ordaki ferhat isimli sahısa sahibine yani sen ne kadar ş.. bi adamsın dicem..

Seçenekler
Stil