![]() |
|
|||||||
| Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar...
Nette dolaşırken bulduğum PR5 PR4 PR3 PR2 domainleri listeleyen bir site pr5 ve pr4 lerden rasgele 3-5 tanesine baktım ama doluydu fakat bir çok liste var belki aralarından alınmamışlar vardır. diye düşünüyorum.. fakat pr3 ve pr2 lerin ise bir çoğu boşta... birilerinin işine yaracaktır eminim http://www.the-things.com/ Kaynak : nurullah.org (kendi sitem yani )
|
|
|||
|
Alıntı:
![]() İftara gittim kaçırdım PR4'ü sahura gittim sattım PR4 'ü ![]() I'm SurCo |
|
|||
|
PR4 3 tane buldum aslınmda daha çok vardır pr4 ama
pr5 imkansız sanırım:.. pr3 lerde ve pr2 ler gani gani mübarek
|
|
|||
|
hatta ve hatta 1 tanesinin ismi verim belki işinize yarıyabilir
![]() "crossbowpistolsextreme.com" pr4 domain +rep |
|
|||
|
Arkadaşlar bu domainler de PR4. Ben 2 ve 3 ü kontrol ettim boşlardı. tam alacaktım bi baktım ikiside alınmış. 1 dakikada 2 domain kaybedince bende hemen diğer boş bulduğumu aldım.
1. domain hala boş. kaydedebilirsiniz. ama hızlı olun uçabilir ![]() 1 athensmacs.org 2 riskandrisk.com 3 cerneysolutions.com
SATILIK İYİ GELİRLİ OYUN SİTESİ Flash Banner Konu suvarimx tarafından (2007-09-24 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|