![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Domain adı : OSMANSINAV.net
Kayıt Tarihi: 16.11.2006 Bitiş Tarihi: 16.11.2007 Register: Niobeweb (hesaba ücretsiz transfer) Ban durumu: yok.. Google: osman sınav için yaklaşık 1.040.000 sonuç Başlangıç: 75 ytl Min. Artış: 1 ytl Hemen Al : 500 ytl Bitiş: * Asgari fiyatı geçen son tekliften 24 saat sonra bitecektir. Asgari fiyat gizli tutulmuştur. Açıklama: Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri ve Türk Sinemasının tartışılmaz 1 numaralı yönetmeni. işte bazı reyting rekorları kıran , gündem belirleyen birkaç dizisi ; Acı Hayat - Kurtlar Vadisi - Ekmek Teknesi - Deli Yürek ve aynı zamanda sinema filmleri; Pars Kiraz Operasyonu (serisi çekilecek) - Deli Yürek Bumerang Cehennemi - Gerilla - Yalancı - Kapıları Açmak v.s. daha birçok film, dizi ve proje ile Türkiye gündemini değiştirebilen bir yönetmen. Benim vaktim olmadığı için ilgilenemiyorum birkaç kez site kurayım dedim ama uğraşamayacağımı anladım vazgeçtim kurmaktan... Vakti olan arkadaş yukarıda saydığım diziler için fan bölümleri veya Osman Sınav fan sitesi yapsa adsense den iyi paralar kazanacaktır. Umarım değerlendirebilecek bir arkadaşa gider...
BÜYÜK DOMAIN SATIŞI - MUTLAKA BAKIN! Konu antiTRust tarafından (2007-05-27 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
hemen al 400 YTL olmuştur. site yapamayacağım için elimden çıkarıyorum. acele eden alır bu güzel domaini
|
hemen al 350 ytl olmuştur. teklifler en son 75 ytl dedir. min artış 1 ytl dir.
| Stil | |
|
|