![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Geçen sene bir dünya lüzumsuz domain almışım ve silmeyi düşünüyorum. Fakat domain silme kısmını bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
|
|||
|
bunu dediğin hiç hoş olmadı. kendimce çözüm üretmem lazım o zaman şöyle birşey olabilir. bir hesap daha açıp lüzumsuz domainleri oraya transfer ederim ve unuturum giderler. domain transfer ücretsiz dimi domainsite de.
|
|
|||
|
İnfo domain ucuz olduğundan ve sponsorlar için geçen sene aldığım, daha sonrada pekçok sponsordan banlandığım anlamsız domainler var hep. turkce - ingilizce terim karışık aldığım domainler.
footballsteam.info - musicyukle.info gibi boş domain hepsi. İş yapacak domainlerimin sürelerini hep uzattım. Bende de ne ağız varmış ya. Bi domainsite dedim site kapandı 10 saattir açılmıyor. Konu Sodom tarafından (2007-05-17 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|