![]() |
|
|||||||
| Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Ödemeyi peşin verirsen senin adına snapnames ten yapabilirim.
60 $ tutar başkası girerse mütala ederiz duruma göre artırırız. Hangi registara verirse versin sana orada hesap açar domaini teslim ederim. Maksat işin görülsün. Pool'da hesabım yok orayı nasıl halledersin bilmiyorum.Ama % 30 luk bir ihtimal orasıda alabilir.Domain hangi firmada en önemli kısım bu. Kolay gelsin...
|
Network Solutions(R)
Register.com(R) DirectNIC(R) Dotster(R) uDomainName.com DomainSite(R) OldTownDomains.com Atomicdomainnames.com Pacnames 1-877namebid Betterthanaveragedomains.com GoServeYourDomain Find U A Name Snapnames te bunlar var. Godaddy'dekileri genelde Pool kapıyor. Tucows ve Enom kendi bünyesindekileri alıyor. Pool a bir girebilsem giremedim
|
teşekkürler windows.
pool o kadar önemli bir yermi? bende bir firmayı deniyorum su anda 2 domaine yaptım panelde bekliyor 3 tane daha yaptım panelde gözükmedi daha bakalım kapabilcezmi?backorder hangi mantık(programlama) ile çalışıyor bilgin varmı? öyle bir api yada örnek kod lazın
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|