![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar
aylardır bir domainin düşmesini bekliyorum nerdeyse 3 ay olacak Created on: 12-DEC-00 Expires on: 12-DEC-06 Last Updated on: 13-DEC-06 tarihler aynen yukardaki gibi. Bu domain ne zaman düşecek. Normalde tam düşme işlemi 75 günde gerçekleşmiyor mu?
|
bugun yarın düşmesi lazım normal şartlar altında.
domain'i pmlersen daha detaylı bakabilirim.
|
Domain Services Provided By:
Dotster, Inc, http://www.dotster.com Registrant: Pending Deletion P.O. Box 821650 Vancouver, WA 98682 US Registrar: DOTSTER Domain Name: **********.COM Created on: 12-DEC-00 Expires on: 12-DEC-06 Last Updated on: 13-DEC-06 Administrative, Technical Contact: pending-delete@registerapi.com Pending Deletion P.O. Box 821650 Vancouver, WA 98682 US +1.360-449-5933 NS1.NAMERESOLVE.COM NS2.NAMERESOLVE.COM NS3.NAMERESOLVE.COM NS4.NAMERESOLVE.COM durum hala bu şekilde görünüyor. domainin internic durumu şu şekilde Domain Name: **********.COM Registrar: DOTSTER, INC. Whois Server: whois.dotster.com Referral URL: http://www.dotster.com Name Server: NS1.NAMERESOLVE.COM Name Server: NS2.NAMERESOLVE.COM Name Server: NS3.NAMERESOLVE.COM Name Server: NS4.NAMERESOLVE.COM Status: clientTransferProhibited Status: clientUpdateProhibited Status: clientDeleteProhibited Updated Date: 13-dec-2006 Creation Date: 12-dec-2000 Expiration Date: 12-dec-2007 >>> Last update of whois database: Thu, 1 Mar 2007 17:41:15 EST <<< çok ilginç geliyor bana ama araştırmalarım sonucunda internic bunu gerçek whois sonucu değil tahmin üzerine yapıyormuş. varsayım üzerine domainin uzatıldığını kanısına varıyormuş. sonuçta database dotsterin.
|
Hocam silinmeyi bekliyor işte TETİKTE OL
ben gecen bunun gibi bi duruma dusen bikaç domaini Bekledim durdum. domain kontrol aralıgını uzattım azcık o arada gitmisler. Sonraki dakikalarda birini yakaladım ama digerleri gitti Yoklamaya devammmm....kolay gelsin
|
Backorder yapabilirsin paraya kıyıp.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|