![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Domain adresi: Liste Asagıda
İstenen minimum fiyat:Siz Vicadanınıza Gore Belirleyin Domain kayıt tarihi:Agustos Ve Eylul 2006 Banlı olduğu sponsor varmı: YOK Banlı olduğu arama motoru varmı: YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Satma nedeni (opsiyonel): Fazlalıklardan Kurtulmak İnterneti Bırakmayı Dusunuyorum Bu Domainler Yuzunden Bırakamıyorum Ve Yurt DısınaYerleşecegim icin Domainlere Yazık Olmasın Diye Boyle Bişey Yaptım Paraya İhtiyacım Yok Allaha Sukur. Bazı insanların Para İcin Yaptıklarını Goruyorum Ve İnsalgımdan Utanıyorum. PR değeri varsa linki (opsiyonel): SIFIR Domain Alexa sıralaması linki (opsiyonel): SIFIR Domain Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Ömür Boyu Satıcının eklemek istediği notlar: Arkadaşlar Bu Domainlere Fiyat Siz Belirleyin. Para Bana Gelmiyor Parayı Deniz Feneri Hesaplarına Yatırın Yeterki Bana Dokontu Email Olarak Atınız. Yardım Elinizi Sizde Uzatınız Para Cebime Girmiyor Paralar Deniz Fenerine Hadi Bekliyorum. .Info Uzantılı Domainler. TurkishKitchen.info TurkishTurizm.info Tatildeyim.info Tatilyurdu.info Aileyiz.info CepTR.info .Biz Uzantılı Domainler. BirAileyiz.Biz .Us Uzantılı Domainler. Acil.Us SanalSevgi.Us Paylasim.Us Bilisim.Us ( Hostmaster Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) Donanim.Us ( Hostmaster Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) .Org Uzantılı Domainler. Tatildeyim.Org TatilYurdu.Org Soyun.Org KartOyun.Org TurkPazari.Org TurkMutfagi.Org OtoTurk.Org KolayArkadas.Org HostAsp.Org ResimAt.Org SanalSevgi.Org TurkSevgi.Org BilgiPaylas.Org Vahsi.Org .Net Uzantılı Domainler. SabahAksam.Net SiirDili.Net TurkishHack.Net Kasinti.Net YerliHatun.Net Aileyiz.Net CepPazari.Net TatilYurdu.Net Turkiyemusic.Net SporKeyfi.Net TiklaaL.Net TurkeyFilm.Net HostingHit.Net KartOyun.Net AnalTurk.Net ResimAt.Net .Com Uzantılı Domainler. YerliGuzel.Com Turkiyeyiz.Com VahsiGuzel.Com Guzelsiniz.Com CennetTurkiye.Com VahsiGuzeller.Com CokGuzeller.Com PaylasimSehri.Com TopluEmlak.Com TurkiyeSecimRehberi.Com UnPazari.Com JeepPazari.Com XDul.Com SiirDili.Com ( Shadows Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) Saglikci.Com SevgiDili.Com Domainciyiz.Com TurkeyFilm.Com TurkBY.Com TurkAlbums.Com Sporcuyuz.Com TurkeyPop.Com YazilimFirmalari.Com TurkOpera.Com itescil.Com TatliResim.Com Tescille.Com ArkadaslikNet.Com CiplakHaber.Com OperaTurk.Com PcYazilim.Com TurkeyFuar.Com AratB.Com Benimilan.Com THEDVB.COM Not : Kırmızı Olanlar Satılmıstır. Varezlerde Vardı Eklemedim ![]() Deniz Feneri Hesap Numaraları Asagıdadır. http://ramazan.denizfeneri.org.tr/ba...numaralari.asp Domainler Natro.Com Da Kayıtlı. Yapmanız Gereken Natrodan Uyelik Almanız Ve Musteri Numarazızla Dekontu Emaili Yolmanız Ve Size Transfer Edilecek Transfer Ucresizdir İç Transfer Oldugundan Dolayı. Simdiden Tsk Ederim Hepinize
Sibel Konu Teqin tarafından (2006-10-08 Saat 08:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Fazlalıklardan Kurtulmak İnterneti Bırakmayı Dusunuyorum Bu Domainler Yuzunden Bırakamıyorum
O zaman ağustos ve eylül de niye domain alıyorsun ki, seninki dostlar alışverişte görsün galiba, ilginç bir sebep.
satılık kimbuldu.com sporfoto.com ruyada.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net webtrafik.net robotlar.net sazevi.net |
|
||||
|
Alıntı:
Boyle Yapmazsam Domainlere Yazık Olur.
|
PTT ile ödeyebilir miyiz
Yani biz sana ödesek sen gerekli yere ulaştırır mısın? |
|
||||
|
olur benım interaktip hesbım var cogu bankada zaten komisyon odemiyorum bana yolıyın ben burdan yolarım sorun deil
|
ama zanedersem bankalarda havale yapıldıgında komisyon alınmıyor deniz feneri icin tam bilgim yok tabiki .
Zaten Sitede Yazmıs . Yukarıdaki bankaların size en yakın şubelerine giderek, ya da bu bankaların internet şubelerini kullanarak Deniz Feneri'ne bağış yapacağınızı belirterek, masraf ödemeden, hesap numarası vermeden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Sibel Konu Teqin tarafından (2006-10-07 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Pardon yazmışsın orada.Bilisim.US ve Donanim.US'i ayırabilir misin bana?
Konu Hostmaster tarafından (2006-10-07 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
burda satılmadı ama msn alan oldu hepsini bir fiyata sattım 650 Ytl
SiirDili.Com ( Shadows Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) Bilisim.Us ( Hostmaster Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) Donanim.Us ( Hostmaster Nickli Arkadasımıza Ayrıldı ) Bunlar Haricinden Hepsini Sattım
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/domain-satis-dusecekler-bostakiler/37811-denizfeneri-org-tr-sizinde-katkiniz-olsun.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| www deniz feneri org, WWW DENZ FENER ORG, www deniz feneri org, WWW DENIZ FENERI ORG | This thread | Refback | 2008-03-03 20:49 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|