![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
En garantisi EFT ama bana bikaç seçenek sunmuş: "How do you prefer to get paid: www.escrow.com, www.PayPal.com check or wire? " gibi. Çek istemek biraz aptalca olur heralde. escow dan hesabım bile yok. inş olur bu iş. tşk ettim kardeş. +rep
![]()
|
Alıntı:
domainleri sedodan çek.(%10 komisyondan kurtul) sonra adama sedonun escrow servisi ile ödeme yapmasını istediğini söyle sedo bu durumda %3 komisyon alır - sadece escrow olacağı için- adamla %3 komisyonu 50/50 paylaşabileceğini söyle. o da zaten sedoya paypal ödeme yapabilir. tüm akışı sedo izler sen de sorun yaşamazsın. transferden sonra iban hesap numaranı sedoya vermişsen paran en geç 5 gün sonra hesabında olur. hayırlı olsun. |
|
||||
|
direk whois deki maile geldi dimi?
dün banada geldi aynısı sedo da satış listesinde olan bir sitem için. hatta başka domainleriniz varsa onunlada ilgileniyorum demiş öyle diyince anladım mevzuyu zaten. yinede siz bilirsiniz siz satış yaparsanız buraya yazında haberimiz olsun bende satayım : ) |
|
||||
|
Alıntı:
şu anda sedo için önemi yok teklifin nasıl geldiğinin. böyle bir satışa aracı olursa %10'unu alır. Domainleri çekip sonra escrow başvurusu yaparsan %3 komisyon alır. |
|
||||
|
Alıntı:
![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|