![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
d ostum.org (d ile o birleşik forumda yasaklı kelime olduğu için böyle yazdım)
İstenen minimum fiyat: 150 ytl Domain kayıt tarihi: 01-Haziran-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok btturkiye.com (dmoz a kayıtlı) İstenen minimum fiyat: 200 ytl Domain kayıt tarihi: 20-Temmuz-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok Alexa değeri: 96.000 o5n.net İstenen minimum fiyat: 30 ytl Domain kayıt tarihi: 20-Temmuz-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok okek.net İstenen minimum fiyat: 30 ytl Domain kayıt tarihi: 31-Mayıs-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok akparty.com İstenen minimum fiyat: 50 ytl Domain kayıt tarihi: 01-Mart-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok sozluktr.org İstenen minimum fiyat: 40 ytl Domain kayıt tarihi: 20-Temmuz-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
**varyemez** 3 Karakter Domainler ( Turkc.net EnGuzeL.org Konu mmmm tarafından (2006-07-20 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
sozluktr.org da eklenmiştir...
|
btturkiye için fiyat indirimi yapıyorum alexada 90 binli değerlerde ve dmozda kayıtlı ticaret yapacaklar için güzel backlinkleri var 75 ytl ye düştüm..
|
haberazzi.net
İstenen minimum fiyat: 30 ytl Domain kayıt tarihi: 21-Temmuz-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
|
4z5.net
İstenen minimum fiyat: 20 ytl Domain kayıt tarihi: 1 yılı var Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok o5n.net Fiyatı düştü İstenen minimum fiyat: 20 ytl Domain kayıt tarihi: 1 yılı var Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok btturkiye.com (Fiyatı düştü) İstenen minimum fiyat: 50 ytl Domain kayıt tarihi: 20-Temmuz-2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok Alexa değeri: 96.000
**varyemez** 3 Karakter Domainler ( Turkc.net EnGuzeL.org Konu mmmm tarafından (2006-07-23 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
nshost.org
İstenen minimum fiyat: 35 ytl Domain kayıt tarihi: 24 temmuz 2006 Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok özellikle hosting firmalı bilir (ingilizce ns= nameserver anlamını tasır diğer uzantıları dolu çok etkili bir domain )
|
http://www.google.com.tr/search?hl=t...kiye.com&meta=
bana da guzel geldı tam ıncelerken gordumkı google sandbox or ban veya yenı aldı domaını kendı forum vt sini ekledi lytfen bilgi verirmisin
|
Domain uzun süre kullanılmadığı için google indexi silindiği düşüncesindeyim ciddi bir alıcıysan indirim yapabilirim..
| Stil | |
|
|