![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Domain adresi: resim.at
İstenen minimum fiyat: 50$ Minimum arttırım: 5$ Domain kayıt tarihi: 17 Temmuz 2006 Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Satma nedeni: Bir zamanlar düşündüğüm resim upload sistemini yapabilmek için yeterli zaman ve imkanımın olmayışı. Satış sonlanma tarihi: Gelen teklifler doğrultusunda hemen al fiyatı koyacağım.Ya da tarih olarak 20 Temmuz 2006 Perşembe günü, Saat 00:01 *Domain EuroDNS'den register edildi. *Ödemeyi PayPal* ya da EFT/Havale ile kabul ediyorum. *PayPal ile ödemelerde, ücrete %10 eklenir. Tekliflerinizi bekliyorum, iyi çalışmalar.. Konu SLiM_BoY tarafından (2006-07-17 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Hemen al fiyatı 100$
Açık arttırma bitiş tarihi 20 Temmuz Perşembe, Saat 00:01 Konuya cevap yazarak ya da Özel Mesaj ile de hemen al fiyatı teklif edebilirsiniz.
|
Alıntı:
Diğer arkadaşların da tekliflerini bekliyorum.
| Stil | |
|
|