![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar Askerlik Durumum Olduğu İçin Sitemi Başkasına Emanet Etmek Yerine Satmaya Karar Verdim Ciddi Alıcılar Olursa Görüşelim
www.forumbirligi.org Alan Arkadaşın Bi Forum Sitesi Var İse Reklamını Yapsa Yine Yeter. Bir Sitede Reklam 30 ila 50 Ytl Den Başlıyor Sanırım Anlatabildim info@msnturkiye.org Veya zdearban@gmail.com Adreslerinden Ulaşabilirsiniz. Veya Buradan Ben Şukadar Verebilirimde Diyebilirisiniz Yine Aynı Toplist Sitesi Olan www.forumtoplist.net Adresinide Satacağım Bu Site İsmi Henüz Hiç Kullanılmadı Tescil Edilip Açılmayı Bekledi Ama Vakit Bulamadım Birtürlü.. Buradan Teklif Verirseniz Sevinirim. P.M İle Cvp Vereceğim
06-06-2006 Konu zdearban tarafından (2006-06-07 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/domain-satis-dusecekler-bostakiler/28656-pr4-toplist-sitesi-satiliktir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Domain Satış [Arşiv] - Sayfa 3 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-05-17 13:51 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|