![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
evet size sorum türkiyede bi siteden (havale ile ödeme yapıcağım için) domain alıcam sizin çalışıp memnun oldugunuz şirketleri yazarsanız sevinirim...
(arama yaptım fakat türk şirketlerinde yapılan dolandırıcılıklar sebebiyle bi karar veremedim yarattıgım kirlilik için özür dilerim) |
|
||||
|
|
|
||||
|
Kesinlikle nettescil.com`u da kullanma Dns ayarlarını bile değiştiremiyordum zamanında.
|
|
||||
|
Türkiyede Şirket fasfında Hiçbir Host Firması Domain İçin Dolandırıcılık yapmaz./En azından Sponsorluk yada ücretsiz gibi durumlar olmadığı sürece sanmıyorum
Buna türkticarette dahildir.Türkticaret sadece zaman konusunda kötüdür.Yani ns değişimleri 5-6 saati bulabiliyor.yada ne bileyim nameserver satın almak için ektsra ücret ödemeniz gerekiyor. Şirket fasfındaki hiçbir host firmasıyıllık 12 ytl için dolandırıcılık yapmaz.Bu benim kişisel görüşümdür. Öneri : Lütfen aldığınız domainlerin kendi üstünüze yapılmasına ve mümkünse size bir panel sağlanmasına dikkat ediniz. Saygılar. |
|
||||
|
|
|
|||
|
bende godaddyden almak istiyorum fakat kredi kartım yok...
bu yüzden türk firma seçmek zorundayım... isimtescil.net ten herkez memnun sanırım isaq sormayı unuttugum bi konuya değinmiş isim tescil domaini kimin üstüne yapıyor?? |
|
||||
|
www.isimtescil.net derım 24 saat onlıne her hangı bı sorun oldugunda anında mudahale edebılıyolar fıyatlarıda uygun faturada kesıyolar ama herhangı bı domaını transfer etmek ıstersen uzak dur 3 hafta oldu hala beklıyoruz
|
|
||||
|
Alıntı:
kredi kartsız ya da banka hesapsız bir webmaster ancak ve ancak don kichot olabilir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|