![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
hem hizli, hem ek ozellikler... msn den gorustugumuz kisiye 15 dk icinde siteyi hazir halde teslim edebiliyoruz.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
whois de sizin bilgilerinizin yer alması domain sizin üstünüze anlamına gelmiyor. bende ilk başta domain üstümde diye düşünmüştüm. whois çektiğimde domainin pdr dan alındığını gördüm. pdr veya genel adıyla directi domainleri maile açılmış hesaba kaydeder. buna güvenerek isimtescildeki kayıtlı mailimi kullanarak başka bir directi hesabıma domain transfer etmek istedim. mümkün olmadı. sonradan directiden öğrendimki domainin sahip maili benimki değil. bunu isimtescilede ilettim; domainimi benim kendi hesabıma iletin (push) dedim. aldığım cevap directiye gönderemiyoruz ama isterseniz başka bir firmadan transfer request yollıyabilirsiniz.
|
isimtescil.net in daha önce kayıtlarında whoiste billing(ödeme) ve teknik bölümlerinde isimtescil.net kendi ismini yazıyordu şuanda onu düzeltti.yanlız bir çok kişi ordan pek memnun değil bende bir kaç kere aldım domain sistemleri çok güzel şuanda ama desteklerine hiç iyi diyemem.hatta www.hostingyardim.com/index.php adresinede bakabilirsiniz çok kişi desteklerinden şikayetçi.
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|