![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Uygulama geliştiriciler (Yazılım) sektörüne yönelik bir kaç domain,
Sizce bunların ederi nedir? turkmcsd.net ( MCSD.NET sertifikasyon programı ) turkaspx.net (Asp .Net dilini bilenler bilecektir ki *.aspx'dir.) Com domainlere göre daha cazip olması hepsinin .NET teknolojileri ile alakası olmasıdır. elimde değil ancak turkmcse.com domaini ile bunların birlikte fiyatları sizce ne kadardır tek tek bunların? |
|
||||
|
Alıntı:
|
Kappadox, bunlar yazılım sektöründeki insanlara yarayabilcek domainler.
turkmcse.com sitesinin sahibi ile irtibat kurarmısın sadece domaine benden 1000 $ istedi. Sektör dışında birisin heralde ki MCSD.NET ne MCSE ne ASPX ne pek anlayamamışsın, Kraliste bende düşündüğün gibi uzun süre elde tutmayı düşünüyorum. + turkasp.net domainine sahip arkadaşda burada domainini 500 ytl fiyattan açmıştı satışa. Toplistler, hitlistler, mp3ler oyun siteleri dışındaki işlerde sanırım doğal olarak alışık değilsiniz normaldir ![]() |
|
||||
|
demin gittigidiyordaki domainlere baktım da beş para etmez domainlere dünyanın parasını istiyorlar. turkasp.net domainine kimsenin 500 ytl vereceğini zannetmem. uçuk bir fiyat. artı olarak senin elindekilerde en çok 50 ytl eder gibi. bana sorarsan o kadar da etmez. türkçe domainlere para verecek adam bulmak zor. mesela bende onlinebilet.net ve elektronikbilet.com diye iki domain var. satmaya kalksam ikisine 50 ytl verecek adam zor bulurum.
|
|
|||
|
www.turkmcse.com yayında olan bir site tek domain için 1000 $ istedi
![]() Doğru aslında isteyen ister ama gider fiyatı belki 50 ytl'dir sizde haklı olabilirsiniz bu işin gider piyasası ve istenilenler cok farklı oluyor nedense anlamadım gitti |
|
|||
|
yani herkes bir şeyler istiyor ama önemli olan alıcısı. o 1000$ istiyor diye senin domainin değerli olmaz. çünkü o 1000$ ın alıcısı yoktur ki seninkinin olsun.
ama elinde tutarsan ilerde bir şeyler olabilir belki.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|