![]() |
|
|
|||||||
| Domain Haberleri Domainler ile ilgili haberleri bu kategori altında bulabilirsiniz. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
vthost.net`ten bir domain satin aldim, anladigim kadariyla sirket kapanmis, kendileriyle hic bir sekilde temas kuramiyorum. Dogal olarak web sitemde host edilmiyor artik.
Benim sorum, vthost`dan aldigim domain name`i baska bir hosting sirketinde nasil kullanabilirim? Yardimci olacaklara simdiden cok tesekkurler. Saygilar |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
domainin admin maili senin mailinse yani domain kayıtlarında gözüken admistrator maili sende ise domaini istedigin gibi kullanabilirsin. bunun için domainini baska bir firmaya transfer etmen gerekecek...
|
|
|||
|
Tavsiyem olsun, her zaman domainlerinizi belirli yerlerden alin, kendiniz alin, host sirketleri almasin sizin icin, domain ve host isini ayirmaniz gerekir, yoksa riske girersiniz ve domainlerinizi tamamen kaybedersiniz.
|
Neticede domain`i satin aldiginiz sirket kapanirsa o durumda pek yapacak bir sey yok gibi geliyor bana.
Ben Amerika`da ikamet ettigim icin tam olarak bilmiyorum, Turkiye`de herhangi bir sirketle ilgili nasil bilgi alinir? Benim domain ve hosting aldigim sirketle son 3 aydir iletisim kuramiyorum, web siteleride online degil. Tesekkurler |
|
|||
|
vthosttan aldığın domain büyük ihtimalle dotster.com dan alımıştır. kullanıcı isimini ve şifreni biliyorsan problem yok istediğini yapabilirsin. ama kullanıcı adını bilmiyorsan gecmis olsunki.
oyuncu http://turkliste.com |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|