![]() |
|
|||
|
Sitemiz olan www.googleyardim.com dmoz dizinine eklenmişti. Ancak şu anda eski yerinde bulamıyorum silinmiş olabilirmi? Silindiyse sebebi nedir acaba?
|
|
||||
|
http://search.dmoz.org/cgi-bin/searc...com&ebuttons=1
dizinde yok o zaman silinmiş ama neden bilemicem bende yeni editör oldum
|
|
|||
|
iyide silinmesinin bir sebebi olmalı ki bunuda bana bildirmelerini istiyorum böyle çocuk oyuncağımı o dizin
Edit: kimin neden sildigini öğrenemiyormuyuz veya Türkçe olarak mail atabileceğim bir iletişim yokmu bunların |
|
|||
|
tamamda silen arkadaş legal içerik değil diyor oysaki dökümanların hepsi bana ait. Bana ait olmayan dökümanlar ise gündeme oturmuş bir haber sitesi v.s. den alınma bir dökümandır ki onada altına kaynağını gösteriyorum bu şekilde editörlük olmaz nokie siz doğru olanını yapıyorsunuz ama bana uyarı gelse bir bahane bile uyduramaz ki o editör.. Çünkü oturup saatlerce yazı yazıyorum her zaman.
|
|
||||
|
DMOZ editörlerinin bir kısmının geçim kaynağı bu dizinlere eklenilen siteler olabilir. Kızmamak lazım, Allah'a havale etmek lazım.
Kimi bölümlerde boş hatta yayında olmayan sitelerin kaydını görüyorum. Düzeltecek editör yok diyebilirsiniz, bari editör adaylığımı kabul edin. Ona da hayır! O bölümde hata var diye ilettiğimde hala düzeltilmediğini görüyorum. DMOZ editörlerini toptan şikayet edip, sürüm sürüm süründüreceğimiz bir birimi var mıdır? İngilizce de olabilir, Türkçe de. Çünkü ne DMOZla oluyor ne de DMOZsuz |
|
||||
|
Bu dmoz benide 1 aydır daha kabul etmedi.Bakıyorum dandirik dundirik abidik kubidik saçma sapan siteler eklenmiş benimkisi gibi süper blogu eklemiyolar..
|
Alıntı:
Sanki babası gelip sitenin içindeki %90 makalenin bana ait olduğu makaleleri yazıyor. Adama eklettirmeyi birak sitedekiler seninmi diye inandırmaya çalışıyoruz ya ne dangalak adam almışlar. Kategoriye bakıyorum aptalca siteleri eklemiş para yediği kesin... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|