![]() |
|
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar.
DMOZ bildiğimiz gibi önemi yüksek ve sitelerimiz için büyük derecede önemli yer'e sahip bir ekstra açık dizin projesi.Fakat herkes DMOZ'a kabul edilmiyor,yönergelere uyulmuyor. Siteniz'i DMOZ'a önermeden buraya gerekli bilgileri yazın ve ben başta olmak üzere DMOZ yönergelerini bilen arkadaşlarımız burada değerlendirme yapıp doğru şekilde yönlendirecekler. Site Adresi: Site Başlığı: Site Açıklaması: Site Kategorisi: Sitenizi Önceden Önerdiniz mi: Sitenizin İçeriği hakkında bilgi: Başvurduğunuz Kategoride Editör var mı: |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Site Adresi: www.dugunsalonlari.tk
Site Başlığı: Düğün Salonları Site Açıklaması: Düğün organizasyonuyla ilgili firmaların Adresleri ve iletişim bilgileri Site Kategorisi: http://www.dmoz.org/World/Türkçe/Top...kiler/Evlilik/ Sitenizi Önceden Önerdiniz mi: evet Sitenizin İçeriği hakkında bilgi: Düğün Salonu Rehberi Başvurduğunuz Kategoride Editör var mı: evet |
|
||||
|
Alıntı:
Blogumu ekleyemiyorum bi türlü. Ama ordaki bütün siteleri 10la çarpar 50ye böler.. |
|
||||
|
Burada atay ile aynı düşünüyorum. Her ne kadar Gökhan'ın vurgulamak istediği gibi yöneticiler olsa da düzgün insanlarda olduğunu düşünüyorum.
Mesela kaliteli bir sitemi 2 yıldır dmoza uygun kategoriye ekletemiyorum. Ama başka bir kaliteli sitem açılalı 2 hafta olmasına rağmen başvuru sonucunda dmoza kaydettirmeyi başardım...
|
Alıntı:
Ayrıca, bir editörün bölümüyle ilgilenmemesi sitenizin incelenmediği anlamına gelmez. Greenbus yetkisinde de birçok editör vardır, bu editörler kategori sayfalarında editör olarak gözükmez fakat düzenleme yetkileri vardır. Ayrıca, her kategoriye, o kategorinin bir üst kategorisinde ki tüm editör ve greenbus yetkili editörler müdahele edebilir. Bu sebeple, bir editör bölümü ile ilgilenmezse belki biraz geçte olsa elbet bir editör o bölümün onaylanmamış istekleri ile ilgilenir. Ayrıca, herkesin malı kendine tatlıdır. Sizin bloğunuz bilemiyorum neyi neyle çarpıp neye bölüyor ama emin olun hiçbir editörün size veya sitenize şahsi bir işlemi yoktur. Eğer birden çok kez ekleyip yinede olumsuz sonuçla karşılaştıysanız demek ki bloğunuz yeterli görülmemiştir. Ek bir not: Editörler sadece gelen istekleri incelemez, aynı zamanda webde dolaşarak bölümlerine eklenebilecek yeni siteler arar ve uygun gördüklerini eklerler. Dmoz'a eklenmek için illa ki başvuru yapılmasına gerek yoktur. Örnek: http://forum.iyinet.com/dmoz-ve-dizi...eklemis-d.html
|
ekledim bir kere adam siteye girmiş çıkmış kabul etmemiş. www.istdo.org bunu ekledim bunu bile kabul etmediler o kategorideki editörün kesin kendi siteleri var o içerikle ilgili...
|
|
|||
|
@son_nefes63
Oranın editörü yok,DMOZ'dan birisi gelmiş diyerek bakamayız bu işe.Siteyi önermişin beklemen gerekiyor.Bekleme süresi fazla olduysa ''Adres Güncelleme'' var oradan güncelleme gönderebilirsin. Birde buraya siteni öner. kolay gelsin. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|