![]() |
|
||||
|
Linkleri sildiremezsin.O sitelerin sahipleri zaten dmozda editördür.Kendi sitelerini eklerler başkada bişey yapmazlar.O yüzden dmozu bu saatten sonra önemsemiyorum.
|
en azından bizde ayrı ayrı şikayet atalım belki bir faydası olur site adreslerini gönderirsen bende kendi adıma atabilirm şikayet, dmoz u önemsememek bizim açımızdan faydalı olmaz sadece bir nebzede olsa dmozu pisliklerden arındırmak için gerekli adımları atalım bu iş tabi bireysel daha zor olacak ama bu tür editörleri ve siteler üstünde baskı yapmamız şart.
|
|
||||
|
Mahkemelere verip kapattıralım gitsin şu DMOZ'u, youtube yalnız kaldı ve yanına da tatlı niyetine facebook verelim.
Sıkıldım elin gavurunun sitelerinin reklamlarını duymaktan ve magazinleşmesinden bu tür sitelerin. http://forum.iyinet.com/geyik/100983...apattirma.html |
|
||||
|
Trich arkadaşım "it ürür kervan yürür" DMOZ başka bir alem sen iyi içerik yaparsın almazlar ama öyle S*AM yaparsın üzerinde editörsündür.. Off keyif keka..
|
|
||||
|
Alıntı:
Alıntı:
bu uyuz daha önce dopdolu . net diye spamcı bir site vardı. onun tahtına oturmuş durumda. sitesine google arama motoru sonuçlarını çakmış it herif
|
Dmozda 11 kategoride editör birini tanıyorum, yüzyüze görüşmüştüm şans eseri.. Adam sadece kendi sitelerini dmoza alıyor. Bu alelen söylemedi fakat, o kategorilerdeki birçok siteye baktım, yeni eklenenler hep kendi siteleri.
Artık dmoz u bende önemsemiyorum. O bakımdan ortak bir karar alıp dmoz rakibi bir siteyi seçmemiz gerekli. Bu durumuda dile getirmemiz gerek. Ayrıca o siteleri buraya yazarsan ve bir şikayet metnide eklersen bu konuyu her okuyan kendi domain maillerinden şikayet yolladıkları taktirde emin olduki sıkıntıya düşüp o siteler listeden çıkarılacaktır. |
|
|||
|
Eğer site adını ve kategorisini buradan veya özelden söylersen ben yardımcı olabilirim DMOZ konusunda. editör olduğumdan ulaşmam daha kolay olabilir ilgili editörlere.
Diğer konu da rica edeceğim bana da günde onlarca mail geliyor dmoz ile ilgili spamcı site sahiplerinden, sitemi ekleyin de ekleyin diye. Zaten sorun da bunlardan kaynaklanıyor DMOZ da, ben o kadar büyük olmayan bir kategoride ediyör olduğum halde hergün onlarca site eklenmeye çalışılıyor ve %99'u başlığını, site açıklamasını vb. spam amaçlı kelimelerden oluşturuyor. Durum böyle olunca sitesine bakıp sitenin gerçek adı neymiş, açıklaması neymiş diye incelemek ve düzeltmek gerekiyor, bu da ciddi vakit alıyor ve kurunun yanında yaşlar da yanıyor düzgün sitelere sıra gelmesi ciddi uzun süre alabiliyor. İnsanların eklemeye çalıştıkları siteleri, sayılarını ve ısrarlarını görseniz emin olun hak verirsiniz. Bence asıl bunları google spam sitesinden şikayet edip komple google dan banlatmak gerekiyor. Yoksa bu şekilde ne DMOZ adam olabilir ne de google. Tüm bunlara rağmen iyinetteki site sahiplerinin %90'ı da spam yapıyor, siz de biliyorsunuz bunu. Mantık "onlar yapıyor hit alıyor ben niye yapmayayım" şeklinde olunca bunları banlamaya ne google yetişebiliyor, ne DMOZ da editörler. Konu serki tarafından (2008-07-31 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Tags |
| dmoz, interneti kirletmeyin ulen, rezil herif, spam, şerefsizmaster |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|