![]() |
|
|||||||
| Dedicated - Co Location Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
VPS değil Dedicated Sunucu
BIZIMHOST.D.AMD4200.CHEAP: AMD 4200+ İşlemci 4 GB DDRII 800 Mhz Bellek 160 GB Disk 10 mbit port - 1000 GB Trafik 2 Adet Ip adresi Aylık Sadece 99 YTL + KDV Stok sadece 10 adet... Ek Hizmetler: Centos 4.5 - Ücretsiz Cpanel/Whm - 30 YTL / ay Fantastico - 5 YTL / ay Windows 2003 Standard Edition - 25 YTL / ay 1 Adet Ip - 2 YTL / ay Sunucu Yönetimi - 50 YTL / ay - 18 yaşından küçüklere hizmet verilmeyecektir. - Sunucu yönetimi ücrete dahil değildir. - Temel destekler (reboot vs) ücretsiz verilmektedir. - Yasalara aykırı site bulunduran sunucular 24 saatlik uyarı süresi sonrasında, halen uyarımızı dikkate almazlar ise ücreti iade edilerek hizmet sonlandırılacaktır. İletişim için destek@bizimhost.net adresine mail atabilirsiniz. MSN: destek@bizimhost.net Tel: 0212 880 55 25
|
Teşekkür ederim. Farklı "cheap" tarzı sunucularımız da olacaktır. Kaliteli ve yalansız hizmet vermek adına mesajlarımızda tüm gerçekleri yazmayı uygun buluyoruz. Bu sunucular 30 mbit VLAN içerisinde 10 makine şeklinde bulunuyor. Yani her sunucu maksimum 1000 GB yapsa zaten tüm trafiği kullanacaktır. Ama hiçbir sunucunun bu limiti zorlayacağını düşünmediğimizden fiyatları en alt seviyeye indirdik. Bu bir hizmeti tanıma, kaliteyi onaylama kampanyasıdır. Memnun kalan müşterilerimizin ileride daha iyi konfigüre edilmiş sunuculara bu güvenle geçmek isteyeceklerdir.
|
Ne zaman bir konuya dürüst cevaplar yazmaya çalışsam birilerini bir panik alıyor. 1. blok sebebi bana ait bir domain için bu adam dolandırıcı mıdır? diye başlık açmam. Birilerinin o domaini kullanmaya verdiğim kişiyi koruyarak beni ucurmasıdır. Son blok sebebi bana blok attıran elemanın satısının altında ben onun yaşadığı yerle ilgili sohbet ederken. Aşağıdaki gerçek dışı yazıları yazıp durması benimse hiç üstüme alınmadan normal sohbetime devam edişimdir. Evet belki ilk başta ücretsiz windows , ücretsiz plesk ücretsiz o bu gibi şeyler için. "Türk genci zekidir işini bilir, Hayırlı satışlar" demişim
Alıntı:
Bu arada ben Çaycumada güzel bir pastane vardır dedim. htservers e Dolphin in sahibi Yunus Akman ın internet cafesinde O ben ve Yalcın abiye ısmarladığı dürümlerden zehirlendiğimizi, eğer gelirsek o dürümcüden dürüm ısmarlamamasını söyledim. Adamı aldı bir panik beni bloklatana kadar küfretti durdu bana sonra da blok atıp bu mesajlarını ve benim normal mesajlarımı sildi. Bu arada koçkan'dan atılan vs gibi saçmalamış beni başkası ile karıştırıyor. İnsan çalışmadığı yerden atılmaz. İnsan olan birisine çamur atıp üste çıkmaya çalışmaz. Bu arada bir cümleme de alınmış. Dedim Çaycuma da sel cok olur o dükkanı su basmasın. Yolun altında kalıyor da dükkanı. İşte durum budur. Şimdi sen söyle ben yalaka olsam ne güzel desem herşeye daha mı iyiydi?
|
Ben şimdi bu şekilde "ulan it vs" şeklinde konuşan bir adam nasıl bir ciddiyetle hosting hizmeti sağlar? desem yine banlanırım
Belki ben sütten çıkmış ak kaşık değilimdir ama yalancı veya yalaka da değilimdir. Anlayan anladı.
|
WHMDestek iyi güzel söyledin de multi account olmakla alakası nedir? ersinkoc kişisel bir nicti karalama diyerek banladınız. Diğer hesap ise kurumsal hesap idi ki haksız banlandı. Üstelik gold üyeliği olan o hesabı multi diye banladıgını savunman çok anlamsız. Banım kalktığı an r10 a yine de giremezsem o zaman ne yapacagımı düşünürüm. Eğer giremeyeceksem bankama iade talebinde bulunayım da bir kaç çocuğu sevindereyim. Sektörü forum moderatörleri belirlemiyor. Öyle olsa yalan yanlıs bilgilerle milleti dolandıranları savunmak yerine benim hakkımı korurlardı. Zaten hata ben de ki bu tür forumlara girip mesaj yazmaya çalışıyorum. İhtiyacımız mı var forumlardan müşteri bulmaya? Bu ancak kaçak kaypak adamların yapacağı iştir. 7 senedir son 4 senesi aktif satış kapalı olmak üzere sürekli referanslarla ve sizin hayal edemeyeceğiniz rakamlarla hosting hizmetini kusursuz sunarken ne r10 vardi ne baska yer. Şu an cumhurbaskanımızın sitesi, 2 düzine fabrika sitesi, devlet kurumları, factoring ve düzinelerce holding sitesi sunucularımızda ise bu kalitemizin tescili için yeterlidir. 10 günde msn listeme gelen 50 ye yakın kişiye sadece 1 satış yaptım. İsteseydim hepsine satış yapabilirdim. Biz sadece para için hizmet satmıyoruz. Biz sadece müşteri olmayı bilenlere hizmet veriyoruz. Neyse bayram bayram bunlarla uğraşmak istemiyorum.
| Stil | |
|
|