![]() |
|
|||||||
| Dedicated - Co Location Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar www.resimyuklet.com için bir sunucu almayı dşünüyorum.
sitenin günlük girişi 1500-2000 arası Günde upload edilen resim sayısı 300 üzeri Aylık 600 gb ve üstü band yiyor. Site şuan kendi serverlarımda fakat ayırmak istiyorum bu siteyi şuan 2 adet sunucum var o yüzden sunucu teklif ve önerilerinizde Bana uycak bir makina uycak bir ucret tawsiye ederseniz sevinirim. not : resimyuklet tarafımdan suspend edilmiştir deneme amaçlı Konu Ekselans tarafından (2006-12-16 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
peki ne kazanıyorsun bu siteden?
bana PM de atabilirsin burada yazmak istemezsen tabi. böyle bir projemiz var da. en azından fikir alırım senden. yani milleti eğlendirmek için 2 sunucu parası vermek çok lüks. bir geliri olacak ki bu hizmeti verebilesin değil mi |
|
|||
|
tamam onu anladım da. soruma cevap alamadım
![]() günlük 1500 hite aylık 600 GB trafik ciddi bir rakam bu tür sitelerin ( resim upload ) getirisi tatmin edicimi? ( reklamlar açısından ) burada yazmak istemezsen PM atarsan çok memnun olurum |
|
||||
|
http://www.sis.com.tr/special.txt belki buradaki makinelerden birisi sana uyar.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|