![]() |
|
|||||||
| Dedicated - Co Location Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Intel Celeron 2.8GHz
1GB DDRII 667 160 GB HDD Fiyat: 136 YTL Intel Pentium 4 3.0GHz 1GB DDRII 667 160 GB HDD Fiyatı: 180 YTL Intel Pentium 4 3.4GHz (Dual Core) 1GB DDRII 667 160 GB HDD Fiyatı: 245 YTL 2 x 3.2GHz Intel XEON 2GB DDRII 667 80 GB SATA2 HDD Fiyatı: 335 YTL AMD Dual Core 3800 x2 1GB DDRII 667 160 GB HDD Fiyatı: 190 YTL (16 IP) Ortak Özellikler: Tüm sunucular için 4 adet ip (main ip dışında) bedava olarak verilir 1 IP ücreti 2 YTL olarak belirlenmiştir. EK Her 1 GB ram için aylık 15 YTL alınır Centos32 Centos64 FreeBSD32 FreeBSD64 Windows2003-32 Windows2003-64 bit işletim sistemleri kurulabilir (EK ÜCRET YOK) Sunucularda 10Mbps internet bağlantısı mevcutur Sunucular için standar port 10Mbps olarak verilir 100 için 5 1000 için 15 YTL fark alınır. (Aylık) Band Genişliği tüm sunucular için sınırsız olarak verilir bir limitleme yoktur. Kontrol Paneli olarak Cpanel ve Helm ücretsiz olarak alınabilir. Tüm sunucular için ek harddisk takılabilir fiyatlar ve bulunan hdd ler için pm atabilirsiniz. Diğer Özellikler: Tüm sunucular tipping point tarafından korunmaktadır. Bu Dünyada en güçlü network ISP olarak kabul edilir. Bütün paketler buradan geçip kanuni mi yada kötü niyetli mi diye saptanabilmesi için komple denetlenir. Yeni filtreler devamlı olarak savunma yapabilmesi için güncellenme amacıyla IPS ten Beslenir Aynı filtreler "Virtual Software Patch" gibi network'ü ataklardan koruyan servisler gibi düşünülebilirmiş. Tippingpoint otomatik olarak bütün Netinternet müşterilerine NIS A.Ş tarafından extra ücret almadan temin edilir. Ek Netinternet Hizmetleri 24 Saat destek verilir (Anlık verilmez) Sunucularınız için 10GB Bedava arttırılabilir Backup alanı verilir (EV1 Üzerinden) Fileman yazılımı lisanslı olarak verilir (Ücret alınmaz) Sunucunuz için yapılabilecek tüm ayarlama ve güvenlik istenmesi durumunda ücret alınmadan tarafımızca yapılır. Birden fazla sunucusu olanlar için %5 ve %10 olmak üzere indirim uygulanır (ilk 2 ile 5 sunucu için %5 ve 5 üzeri için %10) SMS Uyarı sistemi verilir (Sunucunuz down olunca cep telefonunuza otomatik sms gelir) Sunucu Uptime ve belirlediğiniz portları izleyebileceğiniz özel bir panel verilir. E-Posta yolu ile sunucunuzun durumunu her saat başı size yollarız. Ödeme ve Diğerleri Ödemelerinizi 6 farklı kurumsal Netinternet hesabına 12 farklı şekilde yapabilirsiniz. Bunun dışında Kredi Kartı ve Kurumsal PTT Posta çeki hesabına fatura ödemelerinizi gönderebilirsiniz. Faturalarınız MNG kargo ile adresinize teslim edilir kargo ücreti sizin tarafınızdan ödenir (1YTL) Her koşulda fatura kesmek zorunludur (Domain alsanız bile) Sunucu kiralamak için 18 yaşını aşmış olmanız gerekir. Sunucu kiralayan kişi birey ise nüfus cüzdan fotokopisi firma ise faliyet belgesi yada ticari sicil belgesinin fotokopisi istenecektir. ***** ve Hacking yasak olmakla beraber bizim tarafımızdan bir kesinti yaşarsanız (Nis A.Ş) bir sonraki ay ödeme alınmaz (Garanti %99.5) İlgilenenler PM ile bana ulaşabilirler... Kolay Gelsin arkadaşlar İyiçalışmalar. |
|
||||
|
nixconuda birazdan soracağım soru gibi sorularla meşhur ettik ama sormadan edemeyeceğim.
türkiye üzerinden hizmet verip 1 GB portu aylık 15ytl farkla nasıl veriyorsunuz? anlık 1gb download yaparsam makinemden ayda ne kadar bw harcıyacağım ortadadır. celeron 2.8'lik makineyi alırsam, ve anlık 1 gb portumu komple kullanırsam aylık downloadımı 136 ytl ile nasıl karşılacaksınız?
|
10 Mbit kullanıyorum bazen özellikle yedek taşıma gibi işlemlerde bunu yaparken ev1 de bulunan bir sunucudan yedek çekiyordum inandırıcı gelmiyorsa mrtg göndereyim nixcon nun değil ev1 in
![]() Fiyat için ise bence Nixcon a sor bence benim birşey yazmamda olmaz zaten 1 gb portu olabileceyinide sanmam onları ara sana daha güzel şekilde anlatırlar... İyi Çalışmalar |
|
||||
|
Alıntı:
Siz makinelerinize 1000 Mbps hat vereceğinizi ve sınırsız band genişliği sunacağınızı vaad ediyorsunuz. Bende size soruyorum, nixcona değil, size. Aylık 15 YTL fazla verip 1000Mbps alırsam yani size ayda toplam 151 YTL verirsem, Makinemden her saniye 1mb dosya alışverişi yapılırsa saatte 3600 GB bw harcıyorum. Günde 43.200 GB bw harcıyorum. Ayda 1.296.000 GB bw harcıyorum. Siz Türkiye'de aylık 1.296.000 GB bw yi aylık 151 YTL den verip bide üzerine kar mı yapıyorsunuz? Tebrik ederim.
|
Taban kullanılabilir internet bağlantın 10MBit
100 ve 1000 MBps port vereceğinizi ama internet hızın yine 10 Mbit olarak devam edecek... 8) Eh peki ne yapacağım ben bu 100 mbps ile 1000 mbps portları derseniz birden fazla sunucunuz olduğunda mesela bir xeon aldınız sonra 200gb disk olan bir celeron ve siz her sabah sitelerinizi celeron sunucuya yedekleyeceksiniz ağ üzerinden ozaman Ethernet portunuz 100mbps ise sn de 12.5mb dosya gönderebilir 1000mbps ise de sn de 125mb (sanmam) dosya gönderebilirsiniz.. Şimdi atay ve diğer arkadaşları djkickass Enis kötü bir niyetiniz yoktur biliyorum ancak şimdi port hızınızın 1000mbps olunca internet hızının 1000mbps olmayacağını anlamışsınızdır... İyi çalışmalar |
|
||||
|
ben demek istediğimi anlattım sanırım, iyi satışlar.
|
Sanmıyorum demek istediğinin bu oldugunu 1000mbps port değil PNET için yani ağ üzerindeki diğer sunucularına dosya göndermen için ve sanmam yazma sebebim 1000mbps hıza harddisk dayanmaz sn de 125MB kopyalayan bir harddisk görmedim sen üretmemiş isen 8) ancak tabikide 100mbps den hızlı olur AĞ İÇİNDEKİ FARKLI SUNUCUNA DOSYA gönderirken bilerek belirtiyorum anlamadıgın için
Büyük harflerle yazdım tekrar tekrar oku...Diğer arkadaşım için ise 3. mesaj da yazdım inandırıcı gelmiyor ise EV1servers üzerinden 20 gb dosya download edelim http://bandwidth.ev1servers.net/RSbw...7.44.228.249_1 bu link üzerinden bak sende nekadar kullanım... week 44 ve 45 arasında zaten bir trasfer işlemi yaptım ancak EV1 de kişi başına 150K limitleme var Flasget uygulaması gibi 8 ayrı putty kullanarak dosyaları 8 parça ile çekince 1.25M/SN gördüm tabikide 1 ay boyunca test etmedim www.teknolojitelevizyonu.com sunucusunun Cpanel verilerine bakınca da şuan şu tarih ile 2100GB bw kullandıgını görüyorum ayrıca www.yildirimbaski.com internet sitesinde yer alan windows media server ile yapılan Test tv yayınını birçok kişi izliyor sunucudan görebiliyorum yayaın 150k olarak geliyor şuan 42 izleyici var 6.5 Mbit demek yani... Test istiyorsan pm den ulaş bana beraber test edelim 8) Kolay gelsin Konu Ni-Osman tarafından (2006-11-20 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/dedicated-co-location/41304-yeni-fiyatlar-ile-turkiye-konumlu-sunucular.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Google Backlink Sorgulama - Webmaster Araçları Seo Araçları Google Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-10-28 01:56 | |