![]() |
|
|||||||
| Dedicated CoLocation Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar 1 hafta oldu nixcon yok yenileme var yok şu yok bu oyalıyor.
başka biyer arıyorum. türk olursa iyi olur ingilizcem yok yoksa yurt dışıyla çalışıcam yapamıyorum. türk bir firma arıyorum nereyi önerirsiniz? |
|
|||
|
cruel
senin gibi nixcondan alacaktım bekledim ne gelen ne giden var ![]() destek@ruzgarhost.com ekle msnde görüşelim uygun fiyata türkçe destek alırız sanada ben aldım.Kullanıyorum şuan |
|
||||
|
www.teknoserver.net semih bey netdirekt türkiye bayisi.
|
|
||||
|
Evet bende Teknoserver'ı önerebilirim. Sorunsuz hizmet ve destek verebiliyorlar.
|
Tüm kurulum,ayar,güvenlik çözümleri,panel ayarları ve kurulumu yapılarak teslim edilir.Sunucular yurtdışı kaynaklı ama türkçe destek olarak biz destek veriyoruz.Destek konusunda sıkıntı yaşamazsın.
http://www.htservers.net/iletisim.php Herhangi biriyle iletişime geçerseniz yardımcı oluruz ![]()
|
Merhaba;
Dedicated almayı düşünüyorsan tr'de iki yer öneririm Sinan bey Vital Hosting vit.com.tr veya Semih bey TeknoAs Limited Şirketi teknoserver.net.Alanlarında uzman kişilerdir. Saygılarımızla.
|
Çiklet İletişimi öneririm... www.ciklet.com.tr Sistemnet Telekom alt yapısıyla kendi HP ML serisi sunucularını kiralıyorlar. gayet memnunum kendilerinden...
|
aylık 30$ dan başlayan fiyatlarla dedicated serverlar www.turkiyespot.com da
gelin görüşelim. msn : toplumesajci@hotmail.com ve alibal@turkiyespot.com icq: 97428900 yahoo messenger: toplumesajci skype: www.turkiyespot.com1 Google Talk: turkiyespot@gmail.com |
|
|||
|
turkiyespot şaka mısın yaw webhosting sayfan bile www.turkiyespot.com/otomasyon [otomasyon] ne oluyo :S Ayrıca 30$ a nasıl dedicated verebilion ? 30$a VPS bile yok
doru düzgün ? Şaka mısın ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|