![]() |
|
|||||||
| Dedicated CoLocation Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hangi firmadan alacaginiza bagli.VPS'leri ne ile boluyorlarmis ? ayrica VPS icin AMD 3500+ islemci biraz agir gelebilir.Tabii ki tercih size aittir.
|
@HostPaket ilginiz icin tesekkurler. Aldıgım firma DataSenkron adında bir firma. Kurumsal ve Bireysel hizmet veriyorlar bu da bireysel'lerine yaptigi bir kampanya, fakat VirtualServer 2005 cozumunu kullaniyorlarmis sordugum kadari ile.
Ek olarak suanda bir deneme sürecim var ve remote ile baglanip deniyorum. Herhangi bir problem bulunmuyor gibi fakat bireysel amaçta kullanmıyacagım. sirketimizin mail vb. gibi verileri için kullanacagım. sizce fiyat nasıl peki ?
|
Alıntı:
Fiyat yazmamışsınız ki? Ayrıca MS Virtual Server 2005 RC testlerimize göre 10 üzerinden ancak 3 alır.. Virtuozzo VMWare XEN Ent. varken.. Saygılar. |
|
|||
|
Bana kalırsa
-ki bunu lütfen yanlış anlamayın, size orayı bırakın bize gelin demiyorum- Sadece sormuşsunuz ve cevaplıyorum ![]() Fiyat bana pahalı geldi, aynı VPS'i daha ucuza sağlayan yerler var hemde Virtuozzo veya VMWare ile. Saygılar. |
|
||||
|
vps de godaddy i tavsiye ederim aynı konfigurasyonu 40 dolara alabilirsin.Remote reboot falanda var kullandım bi kaç kez.irc yasak ama beğenmessen parayıda iade ediolar.Panel paralarını vermiyolar ama
www.godaddy.com (bob abiye tolga gönderdi dersen yardımcı olur )
| Stil | |
|
|