![]() |
|
|||||||
| Dedicated CoLocation Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
FDC unmetered diyor bağlantıyı sürekli 10mbpsye kadar kullandığında bişey yok
30 40 yaptığında limitleme yapıyorlar gene devam edersen band harcamaya hddniz yandı vb şeylerle bunu engelliyorlar Diğer bir kaç yerde daha karşılaştım böyle şeylerle. 50 mbps unmetered verebilen bi yer yokmu tavanda kullansam tabanda kullansam karışmayacak bir yer? |
|
||||
|
FDC maksimum 10Tb verir arkadasim 30-40 dedigin sey zaten 10 u geciyor tabiki sinirlayacaklar 200 dolar odeyip 100mbit unmetered makinemi ariyorsun
bol sans dilerim tek basina arama omrun yetmez. bazi seyleri abartmayi cok seviyoruz millet olarak bu da orneklerden biri
|
nixcon.com.tr yede baktıgımızda fiyatları gayet iyi.
10 mbit unmmeter veriyor bunun 8-9 mbit ini kullanabiliyorsunuz. buda aylık 3 tb geliyor. verdiginiz para AMD 64 Athlon 3200+ 1GB DDR400 80 GB SATA2 HDD Kurulum ücreti: 0 YTL Fiyat: 135 YTL fdc bu fiyata bunu alamazsınız. açıkçası eğer bandınız 3 tb geçmiiyor ise burdan almanızı tafsiye ederim. ben nicxon dan sunucu almadım ama arkadaşlarım ve çevremden aldıgım bilgi ye göre soyledim.
|
bu paket dediğin gibi iyide teknik destek verilmemektedir yazıyor acaba onlara göre teknik destek ne anlama geliyor bunu bilmek lazım iki gun sonra bir sey soramayacaksın adamlara o zaman ne yapacaz?
Alıntı:
sanırım acayip bir Türkçe ile sorun makineden kaynaklanıyorsa destek var yoksa yok diyor dogrumu anladım şimdi :? allah allah bu nasıl bi cümle yaaa
mail selim61[at]gmail.com Konu selim61 tarafından (2006-08-10 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ingilizce olarak söylemek gerekirse unmanaged olarak veriyorlar makineleri yani sunucu yönetimiyle ilgili teknik bilginiz yoksa ya forumlarda sorarark öreniyorsunuz yada kendi bilgilerinizle yapmaya calısıyorsunuz baglantılarla serverla ilgili bi sorun oldumu tabiki de ticket acıyorsunuz ilgileniyorlar..
|
|
||||
|
hivelocity.net
Msn : sales@hivelocity.net 3 senedir kullanıyorum . TR-USA hatlarında sorun çıkmadığı sürece yaşanmış bir sorun bulunmamakta |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|