![]() |
|
|||||||
| Dedicated CoLocation Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
sadece kendi kullanımım için dedicated lazım. işlemci ve ram önemli değil. keza ikisine de fazla ihtiyacım olmayacak. limitsiz band. en az 100gb disk whm+cpanel+Setup ve diğr gerekli tool lar dahil. nereleri önerirsiniz? hizmetiniz varsa tekliflerinizi buradan yazabilir misiniz?
|
Merhaba sağlam limitsiz bişeyler istiyorsan forumdan DarXis ile görüş msn adresi okan.yildirim@sis.com.tr bu işin en eskilerinden bilgisine ve güvenilirliğine hi kimsenin lafı olamaz şuanda sanırım kampanyalarıda var ben bi görüş derim
|
www.fdcturkey.com u tavsiye ediyorum istediğin tüm özelliker mevcut. Iyi çalışmalar.
|
Merhaba,
Madem CPU & RAM önemli değil, size VPS çözümlerimizden sunabilirim... Opteron 145 / 3 (1 sunucuda Max. 3 VPS ) 512 mb ram 100 gb hdd Unmetered bandwidth Windows / Linux seçenekleri Plesk TR limitsiz Almanya lokasyonlu sunucular. 60$/ay 600$/yıl msn: sales@dedicatedmerkezi.com İyi çalışmalar. |
|
||||
|
www.fdcturkey.com veya www.sis.com.tr tavsiye ederim.
|
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|
||||
|
ben de demin Okan Bey le görüştüm, gerçekten çok ilgili, daha hizmet satın almadık ama şimdiden herkesin aynı kişiyi neden tavsiye ettiğini anlayabiliyorum
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|