![]() |
|
|||||||
| Dedicated CoLocation Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar,
yakında dedicated almak zorunda kalacağım. trafik ve cpu kullanımı nedenyle hostlardan şutlanıyoruz. dedicated hakkında hiçbir bilgim yok. bir iki firmaya sordum. www.sis.com.tr uygun geldi. yazışmalrımızda sis.com.tr işletim sistemi ve panel kurulumunun onlara ait olduğunu yazmış. öğrenmek istediğin dedicated ı olan arkadaşlar başka neler yapıyorlar makinaya extra ne programlar yada ayar yapmak gerekiyor. yazılı döküman veya URL bilen varsa, paylaşırsa sevinirim... şimdiden teşekkürler... |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
http://www.layeredtech.com/servers.php TR den alma sana tavsiyem burasıdır. Panel kurulumunuda yaparlar hemde ucuz. sis.com.tr hakkında bilgim yok ama sonuçta TR de dedicated satanlar hep başka yerden alıp üstüne para koyup size satıyorlar. |
|
|||
|
bildiğim kadarı ile www.layeredtech.com self managed var yönetim kişiye ait peki bilmeyen birisi bu işin altından nasıl kalkacak yoksa layeredtech.com da full managed varmı...
Ve bu server kullanımının öğrenilebileceği bir türkçe kaynak varmı acaba herkez bunu doğuştan öğrenmiyor sonuçta Konu CemYilmaz tarafından (2005-09-17 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|