![]() |
|
|
|||||||
| Dedicated - Co Location Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |

![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Kullandigin uygulamanin kodlamasina, sql tablo yapisina, apache/mysql konfigurasyonuna gore degisir. Lokasyon secimi senin tercihin olacaktir. Forum tarzi bir site ise ayirmanda fayda olur diye dusunuyorum. 100 bin hite vakif olan sitenin cesidini , kullandigi uygulama hakkinda bilgi olmadan biraz ezbere konusmus oluruz.
|
Öncelikle MySQL Server için C2D tipi bir işlemci önermem Quad Core Xeon tavsiyem mysql ram tüketiminde uygulamandan önde olacağı için MySQL sunucun ram ini yüksek tutmanda fayda var Web Serverın ise C2D olabilir ve en önemlisi tabloların arası ilişkilendirmelerindeki optimizasyonunun çok kuvetli olması lazım cache sistemi kurabilirsin veya gzip modulü ile data aktarımını minimuma indirebilirsin. Lokasyon olarak ise kesinlikle hollanda ama türkiyeden aracı bir firma ile kiralaman yararına olur diye düşünüyorum. MS SQL deseydin sayfalarca sana optimizasyon kurallarını anlatabilirdim
|
|
||||
|
MoD
Site kendine özel bir script kullanıyor. Dediklerinde haklısın ama çok fazla detay vermem mümkün değil. Ki zaten aslında işin teknik kısmını ben de fazla bilmiyorum. Diğer öneriler için de teşekkürler. Ve ek olarak; Almanya, hollanda, ingiltere lokasyonlu server satanlar teklif yazarlarsa sevinirim. (Lütfen sadece şirketler) Almanya için giga-international teklifi getirmeyiniz. netdirekt.de olabilir. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/dedicated-co-location/85758-dedicated-almanya-ingiltere-hollanda.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Dedicated (Almanya, ingiltere, hollanda) - FrmPc.Com - Teknoloji Dünyası | This thread | Refback | 2008-12-04 23:41 | |
| Dedicated (Almanya, ingiltere, hollanda) | This thread | Refback | 2008-06-23 17:41 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|