![]() |
|
|||||||
| Dedicated - Co Location Dedicated & Co-Location Barındırma Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar fdc turkeye ulaşamıyorum 3 4 gün önce sunucu parası yatırdım açılacaktı ama batu beye ulaşamıyorum 2 gündür sitelerinede giremıyorum sanırım burda internet sorunlu telefon numaralarıda mevcut değil bende
|
|
||||
|
Pm attım ama gerek yok buradada yazıyor zaten numaraları
![]() http://forum.iyinet.com/dedicated-co-location/28672-fdcturkey-haziran-ayi-kampanyasi.html |
|
|||
|
batu beyi aradım sizin konunuz hakkında, MSN'e erişimde geçici sorunlar yaşanıyor firmada bugünlerde. Kendisine kişisel cep telefonlarından erişebilirsiniz.
0532 713 6605 İyi çalışmalar Konu sinangunay tarafından (2006-06-12 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Ayrıca bir kaç kendini bilmez tarafından tüm msn adresleri freeze edildiğinden dolayı msn e giriş yapamıyorlar. Bu konu hakkında savcılıkla irtibata geçtiklerini biliyorum. Verdiğim numaradan ya da 0216 482 73 47 ofis telefonundan ulaşabilirsiniz.
|
Merhaba,
Bir kaç gündür msn adreslerimize giriş yapamıyorduk ama bugün itibari ile problemi giderdik. Yazılan telefon numaralarından 7/24 ulaşabileceğiniz bir personelimiz mutlaka bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
| Stil | |
|
|