![]() |
|
|||||||
| Davetiye İstekleri Forum üyeliği için davetiye istekleri Referans Mesajları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
/********************************************/
/* İYİNET DAVETİYE İSTEK ŞABLONU BAŞLANGICI */ /********************************************/ Davetiye için e-posta adresiniz: djhich1905@gmail.com Mesleğiniz: Üniv. Öğrencisi / Webmaster Yaşınız: 21 Bulunduğunuz şehir: Uşak & Aydın Varsa web sitesi adresiniz: http://www.gezoyna.com (10 civarı web sitesi var ) Varsa forumda size referans olacak kullanıcı(lar): Üye adını bilmiyorum (Gerçek ismi Kenan Korkmaz ) Varsa başka forumlardaki üye nickiniz: HuNTeRLoRD Varsa eserleriniz: -- Eklemek istedikleriniz: Böyle güzel ve yararlı bir siteye üye olmak istememdeki amaç hem siteden yararlanmak hem de siteye elimden geldiğince katkı sağlamaktır. Böyle güzel bir sitede katkısı olanlara tşkr ediyorum. Üyeliğimi onaylamanızı rica ve umud ediyorum.. Teşekkürler... /********************************************/ /**** İYİNET DAVETİYE İSTEK ŞABLONU SONU ****/ /********************************************/ |
![]() |
| Tags |
| Yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|