![]() |
|
|||||||
| Borsa - Hyip - Forex Borsa yatırım danışmanlığı ve hyip,forex |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Aşşagıdak linkteki sözleşmede parayı geri almanın tek yolu yolladıgınız kişinin size parayı geri göndermesidir yazısını herkes farketmiştir heralde(!)
Bu anlaşma para gönderme bölümünün en altında duruyor ve parayı gönderdiginiz taktirde kabul etmiş oluyorsunuz: https://www.e-gold.com/unsecure/nonrepudiation.html + PayPal ile E-gold'u kıyaslayamassın. E-gold'da hiçbir güvenlik önlemi yok isteyen isminide yanlış girer adresinide. Sen kime dava açıyorsun? ![]() Kısacası: sen hayal kurmaya devam et ..
|
@BrokenPromises
polemik yaratmak değil amacım. zaten sen tekli yönlü düşünüyorsun olayı. Yanlış bildiğin şeyi sana ispatla acıklıyorum. Bak senin verdiğin linkteki bilgiinin devamı ( emailimden kopyala/yapıstır yapıyorum.) Paranız calındıgında ya da paranızı kaptırdığınızda. (HYIP olabilir, paranızı yanlışlıkla baskasına yollama olabilir, .. ) Mr. Demirhan, We have investigated and blocked account number **** from receiving any more e-gold payments. Unfortunately we will not be able to refund your money because all e-gold spends are final and not reversible as stated in the e-gold account user agreement*. e-gold is also contractually prohibited from freezing e-gold accounts or releasing e-gold account information in the absence of a court order or subpoena. You might want to consider obtaining some combination of help from a legal professional or law enforcement to obtain a court order, if the size of your loss warrants expenditure of your resources (time and money) to resolve. ** If you obtain a court order, in order to ensure you get all pertinent information please: - Ask for e-gold account profile information for account # **** - Ask for transaction history information for account # ***** - Ask for information on any other accounts owned or controlled by the individual - Ask for Disposition of funds in questions "what account are the funds currently located, this is in case they have been moved around" - If applicable, ask for stabilization of the funds in question "freezing of the account if the funds are still under the control of the perpetrator" - Ask for account profile information for the account where the funds are currently located. This will be needed in case you have to subpoena the third party account owner. This court order should be presented by fax (initially) and then with hard copy to: e-gold Ltd. c/o The Office of the Shareholders Attn: Hil de Frias Mello, Jones & Martin Reid House 31 Church Street Hamilton Bermuda, HM 12 FAX: 441 296-4172 *** * senin dediğin e-gold hiçbirşekilde hesap sahibi onayı dısında ödeme yapmaz ** AMA Kİ : e-gold hesapları durdurabilir; tekrar açabilir DAVA açtığınız zaman. *** buda e-goldun kendi avuklat iletişim bilgisi. Herhangi bir yasal işlem için e-gold ile iletişime geçebilecek bir isim! E-gold; dünya capında lisansı olan paypal gibi bir internet para hesabı. Paypal ile e-goldu karsılastırayım mı ? Siz belkide hayatınızda paypal diye birşey duymamışken ben paypal kullanıyordum. Sonuc olarak e-gold daha güvenli. Paypal güvenlik acisindan hikaye; yeni yeni kendi risk uzmanlarını olusturdular profesyonel anlamda. Paypaldada isteyen istediği bilgisini yanlıs verip verify edebilir; merak etme sen.. E-goldda daha önce kullanılmayan iki güvenlik tipi sözs konusu; Her giriş yaptıgınızda size emailinize bir pin şifresi yollaması; ikincisi şifrenizi unuttuğunuz zaman size telefonla yeni şifre verebilmeleri ya da adresinize yeni şifre yollamaları KISACA: Paramızı geri almamız tamamen avukatlara kalmış. Kendileri tecrübeliler ama böylesine büyük bir sorunla nasıl başa cıkarlar bilemem. Benim avukatlardaki umudum; solidin ödeme yapacağı hakkında umudumdan katkat daha fazla ! İşlerini iyi becerirlerse (genelde) insanlar, en azından bir kısım paralarını geri alma şansları var.
|
sildim kardes
|
Alıntı:
|
Alıntı:
(2. bölüm)
| Stil | |
|
|