![]() |
|
|||||||
| Borsa Hyip Forex Borsa Yatırım Danışmanlığı Hyip Forex |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba,
Bu siteyle paranızı bir günde ikiye katlayın, ödeme aldım ($20.00 has been successfully sent to your e-gold account *******. Transaction batch is 53877955.) http://simurl.com/cc-jj-qq Teşekkürler. Önemli Not: Ödemeler manuale dondu.Bu da sitenin scam olma durumunu yukseltti.bu siteye odeme yapmayın.
Yeni imzam yakında burada.. Konu astraler tarafından (2006-01-14 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Resim linki aşağıda;
http://img211.imageshack.us/img211/1200/egold2ni.jpg Şunu da belirteyim, bu gibi siteler fazla uzun ömürlü olmazlar.Bu sitenin en onemli avantajı odemeyi otomatik yapıyor olması.Yani ödeme almak istediğinizde, bunu kendiniz, istediğiniz zaman gerçekleştiriyorsunuz.Herhangi bir bekleme yapmıyorsunuz. Bu gibi sitelerde, önce bir miktar yatırıp, kendi yatırdığınız parayı çıkardığınızda, onu cebinize koyup kazandığınızı yatırabilirsiniz.Bu sayede, herhangi bir kayıp yaşamazsınız. Mod. Notu: Aklınıza sonradan gelen her şey için mesajlara reply yapmayın. Forumda ki Edit (düzenle) özelliğini kullanarak gerekli eklemeleri yapabilirsiniz.
|
otomatik ödeme diyo ynai 1 dolar yatırıyorum 24 saat sonra stompay hesabıma 2 dolar ödememi yapıcak ?? 1 dolarla girmeyi planladım am ozamanda kesintilerden bişiy kalmıyor ödememesini sağlıyaiblirmiyim? direk yeniden yatırmasını fln?
|
|
|||
|
e-gold a para yüklemek ve çekmek için hangi sistemi kullanmalıyım?e-gold ile ödeme yapmak istediğim yerler var ama para göndermede,almada hangi sistemi kullanmalıyım?Bu sorunu bir çözsem?!
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|