![]() |
|
|
|||||||
| Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar hiç kımseyle muhatabım yokken az once sıtemı hackledıler ve ben suan hıçbısı yapamadım..
Sebebide polıtık tavırlar demiş vs.. sıte başka bır sıteye yonlenıyor ve logoda bana gelen lafları unutmadım ben kımseyle ne muhatap oldum nede bırıne bısı soledım anlamış deılım neyapmam lazım bu konuda yardımcı olurmusunuz.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Hosting aldigin yere sole ftp bilgilerini yedeklerini vs. geri versinler..Akliam gelen tek sey bu..
|
Hosting Sahibi nasil ortada yok..Nereden almistiniz ki hostinginizi ?
|
Siteyı yonlendırdgı adresten o kısıye ulaştım kısıye daha once baska bır sıte admını tarafından kufurler solenmış o kısıde benım kullandıgım nıck ıle uye olmuş bu nıcklede benı nette bulup domaını hacklemış ama sıte ısmını tam hatırlamıyordu ve sonra ben olmadıgımı anlayınca ındexsı kaldırdı bunu domaınımın kayıtlı oldugu yer ısımtescılden rahatbırsekılde yaptıgını soledı ıstersem sıtenı bıle sılerım dedı ıstedıgıımı yapabılcegını soledı ısımtescılden domaın bukadar kolaymı bılgılere ulasabılıyor ole sıfrelerımde basıt bısı deıl ustelık sıtedede admın sıfremı deıştırmış bukadar basıtmı hersey emeklerın karsılıgını bırdakıkda bole seylerden sılıp atmak basıtmı..
bu arada ısımtescılede bunu sordum maıl atarak ama halandaha donmedıler donucegınıde sanmıyorum.. |
|
|||
|
Sitede ındexsı ben olmadıgımı anlayınca kaldırdı ozaman sıtede acık derken acık kapatan kodları eklemıştım bır top10 ıstatıslıkleri var onlarda acıklarını kapattıgımı sanıyordum bu durumlarda datebasedekı bır ıkı konu nasıl sılınıyor anlamadım..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|