![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
erotizm kokan içerik diyelim...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...erotizm+ayrimi
|
Ortada anormal bir durum yok.Bu kişiler yasa dışı bir işlem yapıyorlarmış.Poliste bu kişileri tutuklayarak gerekli cezai işlemi uygulamış.Rutin bir durum diyebiliriz.
|
Geçen günlerde de bir çok yüksek hitli siteler kapandı nedeni ise ens*st olmasıdı.Bildiğim kadarı ile ens*st hikayeler hariç diğer tür hikayelere yaptırım yoktu
|
|
|||
|
98-99'lı yıllarda "adult" kelimesinin anlamını "p*rno" sanıyordum
meğerse öyle değilmiş. Adult = yetişkin.. Yani yetişkinlere yönelik içerikler demek oluyor. (bilmeyen yoktur ama yazdım genede ) Hayvan p*rnosu ise hayvanlara bile uygun değil... |
|
||||
|
legal adult türkiyede gecerli degil ne legali nede ilegalı yabancı ülkelerin bakış acısı farklı oldugu için yasalar cercevesinde legal adult resim ve film satışı yapan büyük firmalar var.
|
Bu herifler sadece bilgisayarlarinda bu fotograf, video gibi seyler ile yakalanmis birileri olsalar bir akil hastaligi der, acirim, bunlar isi ticarete dokmus, para icin her halti yiyecek olan o... cocuklari. Coluk, cocuk mu okuyor, bunlarin psikolojik gelisimlerini etkiler miyim, kime ne olur diye dusunmeyen hayvanlar. Bunlarin bu baslikta para tukenince atlayacaklari bir sonraki nokta belli.
Iyi olmus, simdiden yemisler "darbe". Iceri girerlerse, birileri tum kogusa haber verede, gorseler keske "hayvan p..nosu" nasil olur... |
|
||||
|
peki sıcak sohbet hatlarına ne demeli yayınladıkları bannerler p*rno sitelerin bannerlerinden farksız bence buna da bir sınırlama gelmeli.
| Stil | |
|
|