Alıntı:
Gifted.ib´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar bir kere kendinize veya yakınınıza ait bir fotoğrafın bilgisayarda bulunduğunu sizden başka kim bilebilir ? Durduk yere gelip evinize aç bakalım pc'yi sende o tarz fotolar var mı ? diyecek halleri yok.
Hadi diyelim oldu.Başka işleri kalmamış gelip sizin pc'yi incelemeye karar verdiler.Burada "çocuk istismarı" yapılıyor deniliyor fark ettiyseniz,siz ne diyeceksiniz ben kendi kendimi mi istismar ediyorum 
...
|
Sunu belirteyim yeni bilişim suclarında baya gelişme var egerki sürekli takıldıgın sohbet, arkadaşlık sitesi veya forum vss sitelerde egerki suç işlendi ve bu kişi site için şikayetci olursa hele hele bu siteye cok sıklıkla giriyorsan siteye en sık giriş yapan ipleri tespit edip ifadeye çalgırıyorlar belli olmaz cok sık giridiğin görülür ve site sorumlusu görülüp pc incleme alabilir ve bu tür görüntü veya resim benim özelim diyemiyorsun egerki cekine görüntüler kişinin istem dışı resim ve görüntüsü ise suç bu ne oluyor msn den resim istedin yok dedi sende msn print screen aldın ve resim kısımını kesip koydun kenara bu işte istem dışı oldugu için suç
bilmiyordum vss mazeret sayılmıyor artık sölim artık eskisi gibi internet suçları öle beni bulamaz vs demeyin.
ttnet 2 yıldan bu yana ipleri loglamaya başlamış ister suc 2 yıl önce olsun 2 yıl sonra bile ip cıkıyor.