![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bu sorunu bende yaşıyordum, acaba bilişim suçları bu konuda yardımcı olabilirmi diye düşünüyordum ama pek sonuc alacağımı sanmıyordum. Ama nette bunun la ilgili örnek bir konu buldum ve herkesi bilgilendirmek maksatıyla burda paylaşmak istiyorum.
Alıntı:
|
haklı haksız konusunda diyecek hiç birşey yok. tam metni görmeden atıp tutmak hoş olmaz fakat kanaat ne kadar doğru işler bu durumda o tartışılır.
|
|
||||
|
Bu tür olaylarla ilgili her mesajın altına yazıyorum:
Bişim polisi türkiyede son dönemde çok çok başarılı kimse sonuç çıkmıyo diye suç duyurusunda bulunmamazlık yapmasın unutmayınki türk interneti bu halde çünki bilmeden bi sonuç çıkmaz diye atıp tutan insanlara uyulduğu bu tür insanların sayısı çoğaldı NOt: haklıysanızda bu tür şeylerden korkmayın
|
ve linki verilen konuyu bi okuyun adam ben hakaret ettim ama nasıl yırtarım diye utanmadan konu açmış ve millette suçlu kişiye nasıl yırtacağına dair akıl vermeye çalışıyo
Bumu yani bizim ahlak anlayışımız? biri hakarete uğradımı herkes ona sonuç alamazsın uğraşma diye akıl veriyo birine hakaret ettiği için dava açıldığındada o kişiyi kurtarmak için millet seferber oluyo Ya arkadaşlar bizim insanlarımız nereye gidiyo? bu mu insanlarımızın ahlak anlayışı?
|
insanların akıl veriyor olması ahlaksız olduguna işaret değildir. Sizin dediğinize göre ülkemizde işlenen suçların davalarındaki avukatlarımızın yarısı ahlaksız oluyor. Çünkü bir taraf savunuyor durumda...
Milletimizin bir yerede gittiği yok. Biz hep böyleydik ve aynen devam ediyoruz. Tek fark, artık teknoloji sayesinde bir çok konudan hızla haberdar olabilmemiz. |
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
idamla yargılanması lazım bence
bankaları hortumlayanlar 1 sene yatmazken bu arkadas 1 tartısma sonucu kendini tutamayıp sahısın adını vermeden hakaret etti diye idamla yargılanmalı |
|
||||
|
Bilgisizliğimden dolayı bu tür olaylar çok garibime gidiyor. Sanık ben olsa idim ve "Sözkonusu siteye ara sıra girerim, lakin ben böyle hakaret içerikli bir mesaj yazmadım." Dediğim zaman nasıl ispat edebilirlerki benim yazdığımı ? Sonuçta site dediğimiz şey veritabanına bağlı bir sistem. Yöneticisi isterse çok rahat bir şekilde ister panelinden ister phpmyadminden mesajımı değiştirebilir. Bana yöneticinin değiştirmediğini nasıl kanıtlayabilirler ki ? Aydınlatan olursa gerçekten çok sevinirim.
| Stil | |
|
|