![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Kaç kere patronunu iş mahkemesine verdin ? Kaç kere yüklü alışverişinde KDV kesmiyim %18 indirim yapıyım diyen adama "hayır kes kdv mi arkadaş" dedin.? Kaç kere ülkede satılmamasını istediklerin için meydanlara çıkıp bağırdın? Kaç kere ülke ya da toplumun düzenli ve temiz olması için çalıştında, kalkıp böyle küçük düşürücü ifadelere girebiliyosun ? Kimliğin ve kişiliğin nedir ki senin bu tarz ithamlarla insanları küçük görüyorsun ? |
|
||||
|
Arkadaşım, yukarıdaki örnek gibi olaylardan mağdur olan birçok webmaster olduğuna eminim bu site. Patron ve maaş hakları ile konularla ilgiliyseniz sadece lütfen iyinet forumları dışında bir forumu kullanın. Konuları dağıtmayın lütfen.
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
yok artık o kadar değil
![]() sicile işlenen kayıtlar cezai hükmün min 3-5 ay hapsiyle falan mümkün (tam bilmiyorum ama belli bir aralık var) Yani kalkıp adama küfür edip ceza yersen sicile işlenmiyor. Eğer böyle birşey olsa Türk halkımız malum sicili temiz adam kalmazdı ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
![]() İyi olmuş , inşallah cezasını da almıştır.İnternette yazıyorum diye önemsemeyip küfredenleri böyle vermek lazım iyi tazminat alınır kanımca.Avukat arkadaş çevresi yaparsam böyle bir konuda uğraşmayı düşünüyorum insan en azından birilerine birşey öğretmiş ve rahatlamış oluyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|