![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar ben tamindir.org'un sahibiyim.
tamindir.com web sitesi marka tescilinde bulunmuş ve tamindir ismini tescil ettirmiş. tamindir.org alan adını benden almak istedi fakat teklifini kabul etmedim siteyi vermedim. ve cuma günü aradı beni tekrar siteyi almak istedi veya siteyi kapatmamı istedi. benim sitemde film izleme sitesi olduğu için mahkemeye felan başvururum dedi. bende siteden filmleri kaldırdım. benden alan adını alabilirmi lütfen bir bilgi verirmisiniz? http://online.tpe.gov.tr/trademark/s...k/tmsearch.jsp buradan marka adı kısmına "tam indir" yazarak bakabilirsiniz. |
|
||||
|
alamaz , almamalı ...
com - net - org - biz ... bu uzantılar kapan alır mantığıyla çalışıyor diye biliyorum... tehditkar tavırları hiç hoş değil ama ... resmi com.tr sitelerinde ; Fikirlerimizi uygulamaktan ilk ara bulduğumuzda kendi sitemizide yapacağız ![]() Terzileri şimdi daha iyi anlıyoruz. yazan bir firmadan o kadar da korkma bence ...
Priapos Kimdir? Konu Priapos tarafından (2008-02-24 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
evet bencede hoş deil zaten filmleri kaldırıp fragman sitesi yapmayı düşünüyodum.
arkadaşım saolasın içim rahatladı tek korkum şuydu markayı tescil ettirdi die alan adını dava açıp bende alır ama artık korkum kalmadı saolasın
|
|
||||
|
Korkun geçmesin bence... yinede nolur nolmaz ... git bir bilişim avukatının kapıusını çal derim.
|
Alıntı:
yani tamindir.com un sahibinin benden dava ile tamindir.org'u alma ihtimail yüksekmi yani:S |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|