![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
anladım aarkadaşım ama benim iznim olmadan alan adını icann ile görüşerek alabilirmi her ne olursa olsun? sonuçda tamindir.org alan adı benim üzerime kayıtlı |
|
||||
|
konu ne oldu bilmiyorum ama bir halt alamaz com sahibi, ilk regleyen alır ider bu kadar basit
|
Aslında bilişim suçları ile ilgilenen bir avukata danışmanda büyük fayda var.
Yinede yorum yapsam herhalde şöyle olurdu; Diyelim ki iyinet ismini marka tescil yaptırdım. O zaman ben de mahkemeye başvurup piyasada ne kadar iyinet adı altında domain varsa alıyım derim. Eğer böyle düşünürsek endişelenmeni gerektirecek bir sıkıntı yok derim. |
|
||||
|
despon konunun bilişim suçları ile ilgisi nedir anlamadım?
bilişim suçları ile ilgisi yok bu konunun, suç filan yok ortada çünkü, domain aldım diye suç mu işlenmiş oluyor.
|
Hiçbir şekilde elinden domaini alamaz. Ancak satın almaya çalışır satmazsan yine alamaz. İllegal bişey yayımlamıyorsan siteni kapattıramazda. Bana sorarsan sende hemen bir program download scripti bul ve kur, google arama sonuçlarında da "tamindir" ve "tam indir" arama sonuçlarında çıkmaya bak. Mecbur gelip özür dileyerek satın almak isteyecek.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/84685-arkadaslar-marka-tescil-ile-ilgili-lutfen-bakarmisiniz.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » Arkadaþlar Marka Tescil ile ilgili lütfen bakarmýsýnýz? | This thread | Pingback | 2008-02-24 15:03 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|