Alıntı:
*siber*´isimli üyeden Alıntı
mircalem;
Kişinin nick'ini msg tarihini falan verdiler mi ?
Vermedilerse karşı tarafada sorumluluk yükleyebilirsin. Veya dava açabilirsin. Verdilerse kafanı çalıştırman gerekiyor. İstersen pm ile biraz akıl verebilirim.
|
hayır arkadaşım diyorum ya msg tarihi yada mesajın içeriği ile ilgili birşey yok ben inceledim polisteki dosyayı. kadının biri şu sitede telefon numaralarım deşifre ediliyor demiş. bunun üzerine de sitenin ana sayfasının print screen görüntüsü alınmış. siteyle ilgili tek görüntü o var birde liste var ip adresleri telefon numaraları ttnetten alınmış belli belgeler işte. bu listede bir çok kişinin ip adresi var içlerinde bende varım haliyle. bende site benimdir. ben bu şahsı tanımıyorum siteme günde binlerce insan girip çıkmaktadır. hepsinin özelde ne konuştunu ne yaptığını takip edemiyoruz. gerekli uyarıları suncuda zaten veriyoruz diye bir ifade verdim. zaten polis olayı farketti ya insanlar olaylar polisiye olsun die bizleri uğraştırıyolar ifadeyi almak zorunda oldum için alıyorum bundan bişey çıkmaz falan dedi ama strese giriyor insan işte