![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
internetten radyo yayını yapmakta telif haklarına girmektedir. Detaylı bilgiyi müyap avukatlarından almanız sizin için daha iyi olucaktır. Ama şu kesindirki yayını yapılacak müziğin telif hakkı ödenmelidir.
Benim sana tavsiyem yüz binlerce dolar kazandıracak bir proje değilse sen bu projeyi unut gitsin yada en azından radyo olayını unut.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|||
|
özel bir tür derken? hangi tür?
merak ettim bu potansiyeli gerçekten binlerce bedava radyo istasyonu varken, kim para verirki radyo dinlemek için?hemde internet üzerinden.. |
|
|||
|
şöyle özetliyorum... internetten radyo yayını yapabilmek için elinizde bulundurdugunuz ulusal yayın yapan radyonuzun internet sitesinden yayını canlı olarak yapabilirsiniz.. tek şansınız bu... yayını kaydedip 1 saat arkadan bile yayınlama hakkınız yok yani önce rtük ten onaylı bir kuruluş olarak radyo frekansında yayın yapıcaksınız...
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/83274-internetten-yasal-radyo-muzik-yayini.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| internetten yasal radyo muzik yayn | This thread | Refback | 2008-05-01 17:53 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|