![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Son aylarda uyarı alan kimse varmı merak ediyorum. Varsa niçin uyarıldığını yazarsa sevinirim.
Ben olduğunu hiç sanmıyorum. "Bir ara müyap mp3 sitelerini yok etmek için bilinçsizce her tarafa saldırdı, arada youtube videolarını yayınlayan sitelerde güme gitti fakat artık istediklerinin çoğunu elde ettiler o yüzden daha bilinçli davranıyorlar diye düşünüyorum." Umarım bu düşüncemde yanılmıyorumdur. |
|
||||
|
Biraz sacma gibime geldi. Eger youtube telif hakki ödüyorsa sadece siteden göstermek icin öder o zaman paylasamaz, eger paylasiyorsa ki muyap da bunu görüyor ona göre fiyat ister.
Ya sadece dinletirsin ya da paylasirsin arada fark olmali.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/78588-klipsitesi-muyap-youtube-sorular.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Bilişim Hukuku [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-03-04 08:49 | |
| Klipsitesi, muyap, youtube sorular ? - Haber | This thread | Refback | 2007-12-17 17:19 | |
| » Klipsitesi, muyap, youtube sorular ? - Webmaster Dünyası! | Webmaster Forumları | Google Adsense ve Adwords | Seo | HTML | PHP | ASP | This thread | Pingback | 2007-12-17 16:01 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|