![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum.
2 sene once sitemynet de yaptıgım bir fake hotmail giriş sayfasından dolayı microsoft beni mahkemeye vermiş. yanlız ben bu siteyi giç kullanmadım yada 1-2 defa kullanmışımdır ama hatırlamıyorum hiç google kaydolmuştu şuanda kapanmış ne google kaydı var ne öyle bir site ama bana yeni telefon geldi gayrettepe bilişim suşlarından gittim ifademi verdim ifademde: o siteyi denemek için yapmıştım hiç kullanmadım hack suç oldugunu bilmiyordum bilseydim yapmazdım şimdi üniversite okuyorum ve hack ile ugraşmıyorum. o siteyi kullanarak kimsenin şifresini öğrenmedim kimseye zarar vermedim... gibi bir ifade verdim... Acaba benim sonum ne olur... yaşım 20 üniversite okuyorum. şuanda... Bilgi verebilirmisiniz.... |
|
|||
|
beni dava eden microsoftun tr avukatı gökanla görüştüm bişe olcakmış gibi konuşmadı rahattı. benimde avukat tutmama gerek varmı felan dedim ben sana tutma diyemem dedi
![]() Bilişim suşları başkomseriylede tartıştım zati biraz o dabana gıcık oldu bende ona sagolsun iyi bi komser vardı gayrettepede ali diye bana bişe olmaz sanmıyorum o kadar önemli bişe degil zati önemli olsa biz deni gelir ayırdık aramazdık felan dedi... amaa nekadar önemli olmasada bi caza alcam sanırım![]() |
|
||||
|
Neyi deniyordun diye sormazlar mı adama? Neyi deniyordun hakkaten, acaba insanların şifrelerini çalabiliyor muyum bir bakiyim mi dedin
|
azami 1-3 yıl arası hapis eğer bir kişi çıkıp adresim çalındı der ise hapis cezası daha ağır yaptırıma gidebilir ms'nin insafiyetine kalmış bir durum ama cezası kurtulamassın
|
Valla ifade baştan zortingen.."denemek amaçlı" demişsin, bu savunma yapılacak en son savunma idi bence.Neden ? Şöle izah edeyim,bu cevap "komserim silah çalışıyor mu diye merak ettim, tetiği çektim bi de baktım ki adam mefta" gibi bir şey oluyor sanırm.
Sende birtek mefta kısmı eksik Suç alacagını sanmam ama yine de bu davalar ile ilgili örnek davaları bul sonuclarına bak.Gecmiş olsun.Bu yola girme niyetindeki arkadaşlar da klavuz olsun ![]()
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/77128-microsoft-beni-mahkemeye-vermis.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 19:18 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 12:50 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 04:35 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 01:21 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|