Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Bilişim Hukuku

Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (4) Seçenekler Stil
  #61 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-17, 12:50
Junior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Bowfinger is an unknown quantity at this point

kardeş ben ilk iki sayfayı okudum sadece ama anladığım kadarıyla yorum yapayım. Öncelikle bir avukattan en azından bi danışmanlık hizmeti almanda fayda var. Kendi hukuk bilgime dayanarak kanunların eskiye uygulanması yoktur. Yani seni suçlu kılan kanun sen suçu işledikten sonra çıkarsa o kanun senin o vakitteki suçunu etkilemez. ÖR: 2000 de adam hacklemişsin. Ama ceza kanununda o suç 2002 de eklenmiş. sana 2002 de dava açılsa bile suçlu olmazsın. Ayrıca ceza kanununda hakimin takdir yetkisi yoktur. Suç ceza kanununda yazılıysa suçtur yoksa suç değildir. Diğer bir önemli konuda senin suçu işlerkenki niyetin. Bunların hepsini bir avukat sana daha iyi açıkalyacaktır. Bence en fazla para cezası alırsın için rahat olsun ama para cezası alırsanda en az 1milyarı bulur çünkü dava masraflarını flnda kaybeden taraf öder kolay gelsin.

#62 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-17, 19:55
Junior Member

jmalinie is an unknown quantity at this point

Hak sana ...

#63 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-18, 13:56
Malatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Blog Entries: 1
Malatya is an unknown quantity at this point

Bence gözdağı amaçlı bir yaptırım.Evet, bu arkadaşımızın cza almasını istemem ama bu tür davanışlar cezalandırılmalı.Ne yazık ki biçok insan kandırılıyor, dolandırılıyor ve ben burada "Sağdan soldan fakemail hazırlama okuyan, birilerinin gizli bilgilerini elde etmeyi başarı sanan, 3 günlük internet kullanıcıları üzerinde kendini tatmin eden" birini görüyorum.Aynı yazıları ben de okudum zamanında, kimsenin haberi yokken, en usta kullanıcılar bile yiyecekken öğrendim bu fake yöntemleri ama hiç uygulamadım.Hiç cezbetmedi beni.Sanal olunca hırsızlık olmuyor mu?

Yine üzülerek söylüyorum ki, az da olsa ceza alacaktır arkadaşımız.

#64 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-18, 14:10
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Teşekkür: 49
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

konu çok çok uzadı geri gelip ne olduğunu söyleyene kadar sadece yorum yapmaktan başka birşey gelmez elimizden

Konu Kapatılmıştır

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/77128-microsoft-beni-mahkemeye-vermis.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Suç ve Ceza This thread Refback 2007-12-04 19:18
Suç ve Ceza This thread Refback 2007-12-04 12:50
Suç ve Ceza This thread Refback 2007-12-04 04:35
Suç ve Ceza This thread Refback 2007-12-04 01:21

Seçenekler
Stil