![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
gelen yorumlari inceledigimizde gözden kacan ve cok komik bir durum var.
böyle bir dava varsa sayet, sitemynetten bu isi yaptigi iddia eden kisi bu davayi kazanir. Cünkü, sifre calmak ve birilerinin özel bilgileirni almak icin veritabani ile sunucu tabanli bir web diline ihtiyac vardir. Halbuki sitemynet ise sadece html ile calismaktadir. Allah askina söyler misniz, html ile nasil birilerinin sifrelerini kayida alip sonra bakacak bu vatandas. Deneme icin demis ya, tamamen acemice bir calismaya mahkemeye vermek daha bir acemiliktir. silah örnegi vermisler ya hep yukarida.. Kisaca taksim meydaninda elinde su tabancasi ile saga sola su sikan cocuga ne ceza verilirse bu mahkemenin sonucuda odur ![]() tabi hakimlere bunu anlatabilirseniz.. |
|
||||
|
1. Eldeki tabancanın su tabancası olup olunmadığı bilinmiyor ve çocuk değil reşit bir kişi yapıyor bunu.
2. Suçu oluşturan sayfa sitemynettedir ve sadece html olsa bile <form action= kısmı form yollama yerlerinden (mesela bravenet) biri ile sağlanmış olabilir. 3. Sitemynet'e yapılan siteyi siz istemezseniz kimse görüp, ziyaret etmez, konu buraya kadar uzadığına göre mutlaka birilerine rahatsızlık vermiştir. |
|
|||
|
benim yazim sadece sitemynet dahilinde olan. eger form action baska bir yere gidiyorsa sadece sitemynet dememesi gerekir. sorgu sadece sitmynet üzerine ve baska bir yere yolladigina dair delil yoksa aklanir.
sizin teoriniz ise, mahkemelik oldu ise perde arkasinda baska birseylerde yapmis olabilir. Bu teorinizi dogrulayan nokta ise basligi acan kisinin ben hic kimsenin sifresini ve bilgilerini almadim. diye kesin bir dille söylememis olmasi. |
|
|||
|
Bu dava hala sürüyor mu yoksa bitti mi?
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/77128-microsoft-beni-mahkemeye-vermis.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 19:18 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 12:50 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 04:35 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 01:21 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|