![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bana Microsoftun göz korkutması gibi geldi. Senide kurban seçmişler.
Umarım dediğin gibidir deneme amaçlı, ama yinede illegal...
|
Bence Hak Sahipleri haklarını alacaklar ve bu arkadaşta ceza alacak yazık Para cezası bile alsa Sabıkalı olacak artı deneme ile bile olsa deneyen insana sormazlarmı deneyeceksen neden sitemynetten açtın kendi sitene koysaydın deneseydin diye sonra da iki gün deneyip kaldırsaydın unuttum falan laf yani valla en az 50 tane domainim var hiç birini unutmuyorum...
Bu neye benziyor biliyormusunuz arkadaşlar yeni bir silah aldım yarın bi yerde buluşalım kafanıza tutup sadece tetiğe basıcam bakalım nolcak ?? Ceza almam ki denedim yahu ... Bence e-mail hacklemek o kişinin Kul Hakkını almak demektir elbet bir yerden çıkar yazık arkadaş ceza alıp sabıkalı olursa..
|
Arkadaşım yanlış anlama seninle bir alıp veremediğim yok belki gerçekten deneme amaçlı yaptın bunu bu sözlerimle senide kast etmiyorum ama ben zaten çok uzun süredir internetteki genç nesilimizden şikayetçiyim
ilk öğrenmeye çalıştıkları şey her zaman hack vs... ve ileri derecede saygısızlar sanki bu hack sahtekarlık vs.. yi yabancıların genç nesilleri yapamazmı sanıyorsunuz hemde alasını yaparlar ama benim anladığım kadarı ile türkiye dışındaki genç nesil bu konularda daha bilinçli ve bunu yapan türkiyeye göre daha az. Şimdi bu bahsettiğim genç nesil bunları yapmakla ne kazanıyor? 1. si hiç bir şey ama bu yaptıklarının komple Türkiye ye zarar verdiğini kavrayamayacak kadar boş ve yetişmemiş bu arkadaşlar Türkiye olarak dünya internetinde ne derece saygı gördüğümüz ortada bir çok site türkiye IP lerinden giriş kabul etmiyor bir çok firma türkiye IP lerinden kredi kartı ile ödeme kabul etmiyor vs... zaten haberdede belli yerimiz: Kısa bir süre önce Türkiye'ye ziyarette bulunan Microsoft'un Paris bürosunda internet güvenliği alanında çalışan avukat Jean-Christophe Le Toquin, listenin başını Türklerin çekmesini genç nüfus ile chat programlarından MSN ve Hotmail kullanıcı sayısının yüksek olmasına bağlıyor. adam genç nesile bağlıyor demekki bizim iyi bir geç neslimiz yok bu kadar basit ÖNEMLİ NOT: burada bahsettiğim türkiyedeki tüm genç nesli kapsamıyor kimse üzerine alınmasın gerçekten yetişmiş çok dürüst genç arkadaşlarımızda var ama neden kötü olanlar çoğunlukta
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Şimdi bu bilişim suçu da olsa suç oluşmadan ceza vermek veya yargılamak mümkünmüdür. Yani siz tutunuz gerçekten deneme maksatlı birşey yaptınız o sırada bu birilerinin gözüne battı ama suç olabilecek bir unsur oluşmadı o zamanda acaba yargılama yapılabilirmi. Yada şöyle diyeyim kimseyi dolandırmamış dahi olsa bu arkadaşın yaptığı suç unsurumudur.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/77128-microsoft-beni-mahkemeye-vermis.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 19:18 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 12:50 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 04:35 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 01:21 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|