![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Reşit miydin bu tarihte?
|
Eğer hapse atacak olsalardı şimdi buraya yazıyor olmazdın zaten
Para cezası verirler.İlk suçta hapis yerine para cezası veriliyor. Üzülme bir dahakine girersin hapse ![]()
|
Anayasa tüzüklerini incelemeni tavsiye ederim.
|
Evet navarro çok alakasız konuşmuşsun
![]() Tüm soruların için bu avukat arkadaşımızı öneririm http://forum.iyinet.com/members/ersat.html |
|
||||
|
Benim anlamadığım, suç unsuru site hala aktif mi? Bu kanunlar yeni çıkmadı mı? Şimdi karınca ezene hapis cezası gelse, ben 2 sene önce epey ezmiştim?
|
|
||||
|
Bu işin denemesi olmaz yapmayacaksınız. Suç suçtur
|
Gidip öyle deneme amaçlı gibisinden ifade verirsen iş nereye varır bilmiyorum
Ama yukarda bi arakdaşta demiş eğer birinin hesabı çalındığı için şikayette bulunduysa işin zor
|
deneme amaçlı dediğimde kastettiğim acaba gerşekden böyle bişey olabiliyor mu diye denedim ayrıca ifademe formlardan buldum da yazdım denemenin ne denemesi oldugu konusunda birşey açıklamadım ama mahkemede böyle bir tızaga düşmemem için böyle birket nasıl oluyor diye denemek istedigimi söylerim sanırım biraz yartmış olurum..
O tarigte ihi hatırlamıyorum ama sanırım yeni reşit olmuştum... bu aralar birini şikayet etmeye gitcem bilşim suşlarına gitmişten tam dosya tarihini ve tam ifademin fotokobisini alır sizinle paylaşırım ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/bilisim-hukuku/77128-microsoft-beni-mahkemeye-vermis.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 19:18 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 12:50 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 04:35 | |
| Suç ve Ceza | This thread | Refback | 2007-12-04 01:21 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|