![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sanki 1 ay öncede burada yayınlanmış aynı konu, senin blogun kapanması için nereye başvuracağız?
http://fatih.byethost13.com/blog/ind...007/09/page/2/ Bu gereksiz yaptığın reklamlar için seni son kez uyarıyorum. Son demek, reaksiyondan bir önceki demek, bir daha tekrarlanmayacak demek. Umarım anlatabilmişimdir.
|
Alıntı:
Konumu çalanlardan bazıları şunlar: <linkler kaldirilmistir> Ayrıca ben o kodları kendim telefonumdaki kodlara bakarak yazdım..Ama internettekiler çalmış.. Konu Angelo tarafından (2007-11-30 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
|
|
||||
|
Birader kim? Biz nerden bilelim kim yazmış ya, devamlı sitenin reklamını açıyorsun. Adabınla tanıtım yapmayı öğren. İnatla öğrenmeyeceğim dersen, başka forumda yap spamini. Bu kadar bilgiliysen blog mlog nereye şikayet edileceğini bilmiyor musun, hayret birşey ya.
Burada noter yok, patent yok. Dandik bir Turkcell kod konusunu kim yazdığını bilmeden ona buna hırsız diyerek bir sürü link veremezsin bu forumda. Sanki dünyanın kimyasını keşfeden formülü bulmuş birisi, herkes de onu çalmış.
peace love union respect Konu Angelo tarafından (2007-11-30 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|