![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Katılıyorum. TV'de o kadar "13+, 15+" "akıllı işaretler" konuluyor. Küfürlü yayın yaptırılmıyor. Dünyada bu kadar ahlaka önem gösteren kurul yoktur tv için. Ama gelin görün ki, sokaklarda küfürsüz cümle olmuyor. 5 yaşındaki çocuk ana-bacı küfür ediyor. Nerede rtük'ün sıkı önlemi?
|
Alıntı:
Umarım beni anlamışsındır.
|
Alıntı:
o sizin içiniz fesatmış kısmında, kim ne dedi herkes ilk okuyuşta anlamıştır merak etme..
|
bozuk bir toplum? senin çevren bozuk bir toplum mu? benim ki değil.
Herkes kendi başına birşeyler ile uğraşırsa ne olacak? hack de nedir, bi siteyi hackledin ve ahlakı mı sağladın? saçmalık... o "ahlak savunucuları" senin sitende bir gün manken resmi falan görürler ve "ahlaka uygun değil, kapatalım" diyip kapatırsa yine "helal olsun, aslanların, kaplanlarım, siz olmasanız ben ahlaksız olacaktım" falan dersin heralde. eğer kanunlara uygun değilse o site dava açılır, kapattırılır. |
|
||||
|
Alıntı:
bu özgürlük palavrası nedense hep çıkaranların ve güçlülerin çıkarlarını savunan bir şey..Özgürlük için ne denir bilirsiniz ..özgürlük diğer bireyin özgürlüğüne dokunduğu noktada biter..
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|