Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Bilişim Hukuku

Bilişim Hukuku Bilişim hukuku hakkında bilgiler , bilişim suçları , telif hakları vb.

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:21
Mp3Master - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
Mp3Master is on a distinguished road

... dan kendi aklınıza göre anlam çıkarabilirsiniz, orayı sizin kendi düşünceniz doldurur. içiniz fesatmış

ahlağı bunlar mı sağlayacak? bu ülkede devlet varsa o gereğini yapar, siteyi hackleyenleri savunanlar devlete güvenmiyor mu?

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:22
Teqin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

eTicaret: %100/5
Teqin is on a distinguished road

Alıntı:
Turkmucit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bravooooooooooooooooooo...onları eleştiren biri olarak kendinizi diyerek çok güzel ifade ettiniz..Bu ülkede ahlak çökerse sağa sola değil direk bu ülkede yaşayanların üstüne çöker..Kimseyi bilmem ben etrafımda yada sokakta karanlık köşe başlarında veled-i zina görmek veya mevcut olanlarının da sayısının artmasını istemem..
Hiç Kimse Oyle Bişey iStemez :S
Ama Ne Yazıkki Devir İlerledikce Dahada Kotulesiyor :@:S

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:23
Gamend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizaynır Mizaynır

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
Gamend will become famous soon enoughGamend will become famous soon enough

Katılıyorum. TV'de o kadar "13+, 15+" "akıllı işaretler" konuluyor. Küfürlü yayın yaptırılmıyor. Dünyada bu kadar ahlaka önem gösteren kurul yoktur tv için. Ama gelin görün ki, sokaklarda küfürsüz cümle olmuyor. 5 yaşındaki çocuk ana-bacı küfür ediyor. Nerede rtük'ün sıkı önlemi?

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:29
TuGRuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/12
TuGRuL is on a distinguished road

Alıntı:
Gamend´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Diyorsun ki kimsenin orayı okumasını istemem. Neden? Dediğim gibi, sana doğru gelen, ona doğru gelecek diye bir kaide yok. Adam açar siteyi, okur yazıları. Mantığına uyarsa onu kabul eder. Şu ana kadar müslümanlığa inanan adam, o yazıyı okuduktan sonra vazgeçiyorsa; o adam zaten dinine sadık hiç olamayacak biridir. Seçiminin de hiçbir değeri yoktur.

Bu arada, mastertr'nin dediği doğru olabilir. O sitenin adını daha önce hiç duymamıştım.
O sitenin adını bende duymadım. Aslında ikimizin düşünceside aynı noktaya varıyor. Sen diyorsun ki "Adam açar siteyi, okur yazıları. Mantığına uyarsa onu kabul eder. Şu ana kadar müslümanlığa inanan adam, o yazıyı okuduktan sonra vazgeçiyorsa; o adam zaten dinine sadık hiç olamayacak biridir." ve doğru diyorsun. Benim değinmek istediğim şey interneti her kesimden her yaştan insaların kullanması 7 - 77. Çocuk yaşta daha tam düşünceleri oturmamış olanların bu siteye girip yazılanları okuma ihtimalide vardır. Benim istemediğim nokta tam olarak bu

Umarım beni anlamışsındır.

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:29
Turkmucit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Turkmucit is on a distinguished road

Alıntı:
Mp3Master´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
... dan kendi aklınıza göre anlam çıkarabilirsiniz, orayı sizin kendi düşünceniz doldurur. içiniz fesatmış

ahlağı bunlar mı sağlayacak? bu ülkede devlet varsa o gereğini yapar, siteyi hackleyenleri savunanlar devlete güvenmiyor mu?
devlet kim? fertler asker ,polis olmuyormu.Bu annesi babası belli olmayanlar yarın imha edilecek değil herkes toplumda değişik konumlara gelecek ..Bozuk bir toplumda sağlam devlet nasıl olur..
o sizin içiniz fesatmış kısmında, kim ne dedi herkes ilk okuyuşta anlamıştır merak etme..

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:34
Senior Member

bozuk bir toplum? senin çevren bozuk bir toplum mu? benim ki değil.
Herkes kendi başına birşeyler ile uğraşırsa ne olacak? hack de nedir, bi siteyi hackledin ve ahlakı mı sağladın?

saçmalık...

o "ahlak savunucuları" senin sitende bir gün manken resmi falan görürler ve "ahlaka uygun değil, kapatalım" diyip kapatırsa yine "helal olsun, aslanların, kaplanlarım, siz olmasanız ben ahlaksız olacaktım" falan dersin heralde.

eğer kanunlara uygun değilse o site dava açılır, kapattırılır.

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:34
Senior Member

Alıntı:
TuGRuL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O sitenin adını bende duymadım. Aslında ikimizin düşünceside aynı noktaya varıyor. Sen diyorsun ki "Adam açar siteyi, okur yazıları. Mantığına uyarsa onu kabul eder. Şu ana kadar müslümanlığa inanan adam, o yazıyı okuduktan sonra vazgeçiyorsa; o adam zaten dinine sadık hiç olamayacak biridir." ve doğru diyorsun. Benim değinmek istediğim şey interneti her kesimden her yaştan insaların kullanması 7 - 77. Çocuk yaşta daha tam düşünceleri oturmamış olanların bu siteye girip yazılanları okuma ihtimalide vardır. Benim istemediğim nokta tam olarak bu

Umarım beni anlamışsındır.
Ben anladım ve destekliyorum..Tartışılacak ve karşı fikirlere saygı duyulacak konular vardır birde tartışılmayacak şeyler vardır...Nasıl meclisimiz anayasanın en temel rejimimizi belirleyen kanun maddelerinde tartışmayı oylamayı engellemişse dinde de böyle şeyler vardır..Ki bizim dinimizde muğlak ibrşey yoktur hak dinde olamaz zaten...İnancı tartışan siteler istediği inancı savunsun müslümanlığı tartışmaya açan yanlışlarını iç yüzünü vs sini açıklıyorum deme cüretini gösteremez ..Ve bu onun hakkı olamaz...
bu özgürlük palavrası nedense hep çıkaranların ve güçlülerin çıkarlarını savunan bir şey..Özgürlük için ne denir bilirsiniz ..özgürlük diğer bireyin özgürlüğüne dokunduğu noktada biter..

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:37
Senior Member

Alıntı:
Mp3Master´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bozuk bir toplum? senin çevren bozuk bir toplum mu? benim ki değil.
Herkes kendi başına birşeyler ile uğraşırsa ne olacak? hack de nedir, bi siteyi hackledin ve ahlakı mı sağladın?

saçmalık...

o "ahlak savunucuları" senin sitende bir gün manken resmi falan görürler ve "ahlaka uygun değil, kapatalım" diyip kapatırsa yine "helal olsun, aslanların, kaplanlarım, siz olmasanız ben ahlaksız olacaktım" falan dersin heralde.

eğer kanunlara uygun değilse o site dava açılır, kapattırılır.
bireylere heran iş düşer ..Bu yüzden protestolar yapılır,yürüyüşler yapılır bunları devlet kanun yapmaz toplumsal adımlardır..Cumhuriyet = halkın yönetimi sağladığı rejim.

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:38
Senior Member

Bu ülkedeki herkes Müslüman mı? Bu ülkenin resmi dini İslam mı? Hristiyanıda var Yahudiside var ateisti de var da var...

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-04-04, 16:39
Senior Member

Alıntı:
Turkmucit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bireylere heran iş düşer ..Bu yüzden protestolar yapılır,yürüyüşler yapılır bunları devlet kanun yapmaz toplumsal adımlardır..Cumhuriyet = halkın yönetimi sağladığı rejim.
senin Cumhuriyetten anladığın buysa ben birşey demiyorum artık.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:04 .