![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Peki yazdığımız her sayfayı tastikletecekmiyiz miyiz ? Noter de ofis kiralamam daha ucuza mal olur sanırım o zaman.
|
|
||||
|
suç olmasına suç olabilir belki, ama bunun suç olması için elinde belge olması gerek. ben bunu bunu yaptım başka yapabilen yoktur. tasdiklettirdim. ama şuradaki site veya şu isimli şahıs bunu benden habersiz kullanmış diye ispatlaman gerekiyor. anca bu şekilde olur sanırım.
|
|
||||
|
yazdığın yazılar metinler makaleler yada tasarımlar tasttiklenmediği sürece çalınabilir. fakat tastikletirsen çalanlar hakkında yasal olarak bişeyler yapman daha hızlı ve kolay olur.
eğer bir yazının yada makalenin sana maddi bir getirisi varsa tastikletmen mantıklı olur. yok sa yazdığın her yazıyı tastikletmek elbette pahalıya gelir. yanılmıyosam sayfası 25 ytl civarı bişey di yanılıyoda olabilirim
|
problem olan kısmı yazılar değil, çerçeve ve alt img şeklinde kullanırken sitenin isminin kodlamada geçmesi.
Bunun için birşey var mı cidden merak ettim. Peki cezalar caydırıcı mı? Yoksa Komik cezalar mı var.
|
Savci amcaya anlatman lazim, savci amca anlamiyacaktir, bilisim suclarina gitmeni isteyebilir. Bilisim suclarindaki polis amcalar yardim eder sana. Cezasi caydiri oluyor (para cezasi da oluyor hapis cezasida).
|
tescilli değilse suç değil.
ama suç olmaması bunun yanlış olmadığı anlamına gelmez . |
|
||||
|
Alıntı:
(Hukuk bilginiz yoksa lütfen yorum yapıp insanların kafasını karıştırmayın, hukuktan konuşurken de sürekli pratiğe [ben bir dava açtım kaybettim demek ki tescilli değilse suç değildir vs] değinmeyin.) Konu mener tarafından (2007-02-06 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Anlatım bozukluğu ve ekleme... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|