![]() |
|
|||||||
| Bilişim Hukuku İnternet ve Bilişim Hukuku Yasal Sorumluklar Telif hakları ve Hukuki İşlemler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkdaşlar bize bir mail geldi americadaki bir şirkettin google a tıklamaları kontrol etmediklerinden dolayı dava açtığını söylüyor.
Yani spam tıklamayı google ın kontrol etmesi gerektiğini savunuyor. mailde diyorki 2002 den bu yana adwords açtıran herkez davaya katılıyor gözüküyor şu anda diyor. Eğer katılmak istemiyorsanız bir adres vermiş oraya mektup yollayın falan diyor? Bu mail sadece bizemi geldi bi aldatmaca falanmı beni bir bilglendirirseniz sevinirim? |
|
|||
|
Bugün elime bi mail ulaştı ve
Alıntı:
neyse siteye girdiğimde türkçe bi döküman indirdim. ilginç şeyler yazıyor galiba google toplu bi dava açılıyor. döküman: http://www.clicksettlement.com/pdf/gogl1_Turkish.pdf |
|
||||
|
Gelen maili aynen buraya atıyorum...adamlar kasmamış 22 ayrı dilde yazmışlar tabiki buraya türkçesini yolluyorum
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|